Matchhelg...!

...Plus lite myshelg! Jag och Anton hade 5 månader igår så vi hyrde lite film och köpte godis. Först lagade vi mat, lasange blev det, sedan såg vi första filmen. I am Legend- Betyg :5 av 5 möljiga, mycket bra film, både lite läskig och sorgilg med många "naaaw" upplevelser =)
   Efter filmen blev jag tårögd och knäsvag, både av filmens slut och av Antons gulliga ord! Vi har varit med om mycket dessa fem månader ska jag verkligen tala om=) Därför passade det bra med ett romantiskt bad med tända ljus. Mycket mysigt blev det och mer skulle det bli... Andra filmen var också bra, men dock inte lika som förra. Jag höll som vanligt på att somna i filmens slut men började käka mer godis så höll mig vaken. Namnet på denna film var Gracie-Betyg: 3 av 5.

Snart bär det av mot Arcus där Jessica (mitt coachinglag) ska spela sina första matcher för säsongen i cupen som kallas för BBD. Det ska bli rikigt spännande att se vad de går för i år. Har ju som sagt inte tränat så mycket än. Mer om resultaten kommer sedan!



........

...har nog ingenting speciellt att tala om. Kanske bara att jag och Linn sprang lite intervaller idag och att vi hade värsta bra fotbollslaget på idrotten idag(förutom jag då;) vi vann iaf alla matcher=)
   Var väldigt effektiv med pluggandet på hålet också så slapp plugga så mycket hemma, kunde fara ut och övningsköra lite och se idol ist:D

Nu vill jag sova! tjoooooooooooho

Dagens ros: Linn blir dagens lycklige för hennes idé om hur vi skulle springa intervallerna.


Ninu på er...

..jag vet Linn jag är en härmapa men det är bara för att du kommer på så finuliga och gulliga ord som man inte kan motstå att ta efter. Till och med Anton har börjat säga så. Helt otroligt vad dina ord och traditioner kan sprida sig;)
   Jag har inte så mycket att säga mer än att jag tränade mina små knattar(som inte är så små längre) igår, första gången för säsongen. Tredje året som jag tränar dom iår och till helgen blir det BBD i Arcus med 6 matcher som en uppvärmingsstart på säsongen. Har dock bara haft tre träningar med dem och halva laget spelar fotboll så det krockar ganska mycket fram till den slutat. Det gjorde att vi inte kunde starta säsongen förrän i mitten av september.
   Imorgon är det den 25 och det innebär lön:D Det blir väldigt nice! Något som är mindre nice är att jag har ett tre timmars hål imorgon;( Men jag har mycket att plugga så det gör inte så värst mycket ändå. 

Dagens ros: Anton köpte bulla till mig och hans familj idag!
Dagens ris: Jag glömde hälften av sakerna jag hade behövt så därför går dagens ris till mig själv.

Höll nästan på att glömma. Jag och Emelie gymmade idag och jag tog typ 30 i bänkpress;) haha

Puss god natt på er alla=)


IKEA!!

Dagen började tidigt med att kilva upp klockan halv åtta för att vi skulle åka på Ikea tills det öppnade. Var trots allt inte så trött för hade gått och lagt mig ganska tidigt.




Då var det bara sätta igång att shoppa! In på butiken och hämtade en vagn och besökte toaletten så man skulle klara sig dagen lång. Vi började med att testa sängar eftersom huvuduppgiften med dagens utflykt var att köpa en säng till Anton. Som indirekt är lite min eftersom jag kommer sova i den ganska ofta;) Efter sängprovandet så var vi riktigt hungriga(det tar på krafterna att prova sängar) så vi gick till restaurangen och käkade en god lunch bestående av köttbullar och potatis med lingonsylt för min del och nån asiatisk kyckling för Antons och Gun-Ingers och kassler och pommisar för Gunnars. Självklart skulle jag och Anton gotta oss med en chokladmoussétårta=)

Därefter började mördarrundan och traska och leta saker först på tag-själv-lagret och inne i butiken. Jag och Anton var så trötta efter allt spring så vi la oss i en soffa och vilade lite.



En heldag på Ikea ger mycket saker och resulterar i tomma plånböcker...Men inte en ända sak här är mitt. Jag nöjde mig med att ta beställningar från andra som hörde att jag skulle på Ikea. Det sämsta man kan göra är nämligen att säga att man ska dit. Alla flyger på en med saker man ska kolla om dem har. Själv nöjde jag mig med två par skor från skopunkten och lite godis från Candy World. Har äntligen hittat vit toblerone i sverige!!=)



                                 


                                                   Som sagt, mycket saker blev det!!


                          

             Och godis!! Haha köpte dock inte något utav det. Tror inte att det gick heller;)



 

Frossa

shit vad man har ätit idag. Men det är som vanligt när man varit på kalas. Jag planerade det hela bra denna gång. Jag tog leggings och en tunn tunika ovanpå, ingenting som sitter åt men magen blir direkt gravid:S Min mage är ett stort mysterium het enkelt, sköter man inte mattiderna eller råkar man äta lite för mycket eller något liknande så sväller den upp. Aja sånt är livet. Nu är jag trött och less så ska sova.

Tyvärr är jag för trött idag så orkar inte med någon utdelning av dagens ris och ros.

Tack och hej!

today is gonna be the day...

...det är låten jag för tillfället har på hjärnan eftersom Nyman och Edin sjungt på den hela ;) 
 
Nu sitter jag i fotöljen framför tven hos pappa för första gången på typ 3 månader. Det känns lite skumt faktiskt men det känns ändå bättre att bara vara här ibland. Då hinner man inte bli så less och så känns det mer naturligt på något underligt vis. Vi såg just på en skitbra film på ettan, tro det eller ej. Super spännande var den iaf, somnade dock lite i början men missade inte så mycket. Sov mest när pappa och Carina såg på Höök som jag såg igår. Måste bara säga ett par ord om den serien. Den hade seriestart igår och man var helt förväntansfull eftersom jag tyckte om den förra säsongen men jag blev faktiskt väldigt besviken på första avsnittet. För det första så var det ett dåliga skådisar, hackiga scener och tråkigt innehåll. Andra säsongen brukar nästan alltid vara sämre, iaf när man byter skådespelare. Jag hoppas bara att det blir bättre men Andra Avenyn som börjar på söndag!!=)

Helgen i stora drag:
- Gymma
- 40års kalas
- IKEA
-One tree hill
-Andra Avenyn

Citat:" Du to att jag ä dum och att du kan lua mig. Men en sak ska du veta, det ä folk som ä dummae än du som ha luat mig."slut citat.

Dagens ros: Den får Linn som ringde och räddade mig ett tag från kemin.
Dagens ris: Den som upptäckte kryddan koriander.


                 



Dagens misslyckande!

Idag har jag sovmorgon till halv ett ungefär. När jag gjort mig färdig och gjort labben som vi skulle göra hemma för läraren är borta så hade jag ingenting att göra. Bara vänta på att jag skulle fara till stan. Då blev jag plötsligt baksugen så jag kollade i kokboken vad jag skulle göra för spännande. Jag hade inte alltför mycket tid på mig och inte så mycket ingredienser för den delen heller så det fick bli brysselkex som jag kallar för mommokakor för hon brukar göra så goda sådana. När jag satt in första plåten i ugnen så kom jag på att det var bäst om man satte in degen i kylen en stund, så jag gjorde det med resten av degen. När jag efter en stund kollar i ugnen så ser jag hur kakorna flyter ut och att det är överflödigt smör runt  om. Ops tänkte jag dom här kommer nog inte gå att äta. När jag tog ut dom ur ugnen så testade jag att smaka på en och det fräste i munnen på mig. Väldigt läskigt men dem gick att äta men hur gott de smakade ska vi inte tala om. 
  



Dags gör nästa plåt in i ugnen. Denna gång gjorde jag dem inte lika stora och så var de mer hållbara eftersom de hade varit i kylen ett tag. Hade tur denna gång tror jag faktiskt att jag lyckades men ska inte säga för mycket, har nämligen inte smakat på dem än. Och för tillfället så mår jag illa så vill inte göra det heller;)


The last two days

Gårdagens exkursion var ju höjdpunkten den här veckan! Eller kanske inte rikitgt, inte själva grejen att vara i skogen och plocka växter och djur iaf. Bussen körde över Johannas väska så bullarna hon hade bakat till hela klassen blev helt mosade och lite av det andra hon hade i väskan plus själva väskan gick sönder också. Det är ju inte kul men lite ironiskt var det, men bullarna var fullt ätbara iaf!! Tack Johanna, jag tycker synd om dig och din väska!

    väska                         
            
Det var väl gårdagen det, jag ska gå vidare med att berätta om svenskan idag. Vi ska göra teater av olika pjäser av Shakespeare och våran grupp ska göra en pjäs av Stormen. Har absolut ingenaning om vad det är för någon men det blir nog lite kul ändå. I oktober ska vi få gå och se Romeo och Julia-musikalen på norrbottensteatern=)
   Edin hade lite tråkigt så han tog kort på sin toffla som han satte som bakgrundsbild på min mobil. Trodde först att det var fel mobil jag tagit eftersom flera i klassen har en sådan men det var det ju inte;)

                                       


Citat:"Gubben här har en kusin som heter Limbo. Han är egentligen från Rimbo men numera är han sambo med en bimbo som är västindisk mästerinna i Hambo." slut citat.

Dagens ros: Går till engelskaläraren som är bra på att hjälpa och få en att förstå.
Dagens ris:  hmmm... detta är alltid svårt nästan. Det måste nog bli Jessica som alltid smaskar i mitt öra.

Oh god

Fan vad less jag är på att vara förkyld. Det är det värsta jag vet när man är snuvig och hängig och kan inte träna. Man har varken ont i halsen eller har feber utan snuvan bara ligger där på ytan och vill inte bryta ut till en riktig förkyldning så man blir frisk sen:S Hoppas att det går över snart!!
   Varit hos Linn och sett OTH och myst hela kvällen och eftermiddagen. Anders kom och hämtade mig så fick köra hem. Första gången i så här riktigt mörkt faktiskt. Lite läskigt var det på sitt sätt, skulle svänga och så kom det en bil till mötes så kunde inte ha på helljusen så såg inte ett piss, såg inte vägen jag skulle svänga av på överhuvudtaget. Så är det, man måste lära sig även det!
   Nu ska jag nog gå och duscha, packa för skolan imorgon sedan kanske läsa lite och sist men inte minst sova. Har dock sovmorgon imorgon så det blir lite skönt=)

Dagens ros: Går till Linsi för att man kan prata om allt med henne.
Dagens ris: Målarfärgen som inte ville mig väl idag.



spanien

A weekend to remember=)

Helgen inleddes med en utsökt middag på anatolia med min bästa kompis Linsi. Tidigare på dagen strosade vi runt på stan med Anton och Linn klippte sig. Efter middagen som bestod av bulgur, fläskfilé, beasås och lök- och svampröra blev det ytterligare lite tidsfördriv på stan innan bion skulle börja. Vi köpte lite godis och en festis som  vi delade på som sedan knappt blev uppdrucken;) Jag åt knappt några godisar heller, om jag inte missminner mig så var det fyra stycken, men det kompenserade jag senare kan man säga, mer om det sen. Bion var faktiskt riktigt bra och jag somnade inte! Helt coolt, jag har somnat de senaste biosarna jag varit på av olika anledningar. Nu hade jag t.o.m. druckt lite cider och ändå somnade jag inte! =) Det blev en helt lyckad kväll och en slapp morgon som följd.


 
middag/bio



Helgen rusade vidare med storm steg. På lördag förmiddag efter Linn farit från mig så tog jag bussen till stan och tränade för första gången på Natulus. Kanske tränade i 45 min och sedan åkte jag vidare till Anton i g-stad. Vi chillade gärnet ganska länge medan vi åt kex och försökte komma på vad vi skulle äta till middag. Efter många om och men kom vi fram till att det fick bli fläskfilé med BBQ-potatis, gräddsås och vitlöksbröd. Vi promenerade till storheden via storsand för att Anton skulle ta sand till sina knäövningar. Den väskan var inte lätt ska jag säga er! Fy fan, jag slapp bära den så länge som tur var. När vi handlat klart insåg vi att vi inte hade några kontanter till bussen så vi tänkte att vi skulle gå även hem. Men vi var så hungriga så vi köpte lite nödmat på max. Miniburgare och chili cheese blev det, men vi tog bussen hem iaf, fick bara vara lite onödiga och ta ut pengar för det. Hem kom vi till slut och maten blev god. Fast i och för sig så är allt gott när man är riktigt hungrig;)
Vid nio började vi se en film och jag var så trött att jag somnade redan en halvtimme in i den två timmar långa filmen. Men vid tio ringde Linn och Anton tände alla lampor och jag satte mig upp så jag inte skulle somna igen. Jag såg faktiskt klart filmen men fick käka lite godis för att hålla mig vaken. Åt upp godisarna jag hade kvar från bion och några andra som jag och Anton hade köpt. Det värsta var att jag käkade godis även idag (söndag) så har ätit godis 3 dagar. Inte bra;) men men så är det ibland.

storheden

Idag har det inte hänt något spec. Har bara tagit det lugnt och pluggat lite. Har blivit lite förkyld så är inte på topp precis.

Dagens ros: Går till Anton för att han är så söt.
Dagens ris: Ingen har gjort sig förtjänt av dagens ris denna dag.





Yeah!

Idag kan man säga att jag haft en skön och chill dag. På kemin så hade läraren genomgång på powerpoint. Själv har man ju fått lära sig att man ska stå upp och prata ut till klassen och prata på ett intressant sätt så folk vill lyssna på det man har att säga. Han gör tamefanimej tvärt om. Han sitter i mitten av klassrummet med datorn framför sig och berättar i en deprimerad ton exakt det som står på powerpointen. Han lägger knappt till något och ibland vet han inte ens vad han pratar om. Jaja, jag satt och läste i boken och gjorde uppgifterna som vi skulle göra så var färdig när lektionen var slut istället för att sitta och lyssna på allt läraren hade att komma med. 
   Matten gick också bra idag, börjar fatta det mesta och kan till och med räkna b-uppgifterna som jag inte fattat nått av de senaste kapitelena. Känner mig helt nöjd. Och så sa tandläkaren att jag hade fina tänder och att allt var okej förutom att jag måste vara mer noga med att borsta tänderna och använda plackers;) Allt har rullat på kanon idag.Ja, kanske inte idrotten , den var kall och sandig. Spelade beachvollyboll utan skor:S Men men den värmen fick jag upp snabbt igen, jag och Linn har hurtat oss idag igen. Sprang milen!! Är lite stel just nu men det blir väl ännu värre imorgon antar jag;)
  
Dagens ros: Mig och Linn som sprang milen;)
Dagens ris: LLT som inte kan fixa sina jävla kort.

Nu ska jag och Anton gå och sussa. Vi båda är helt slut. Puss å Kam å Gattis!=)

Shobre!


Jag och Linn har som vanligt varit hurtiga idag, vi har varit på gymmet och tränat effektivt en timme faktiskt=) Sedan började skoldagen med matte, blä, eller det har nog varit dagens roligaste lektion om jag tänkte efter. Matte är helt otroligt faktiskt kul om man fattar det man håller på med. Däremot svenska nu är helt jävla pisstråkig. Den här lektionen hade vi dock tur för vi fick läsa en text som vi imorgon ska diskutera. Engelskan gick segt och var inte det roligaste man har varit med om, vi ska skriva en artikel om en text som jag inte fattar någonting av. Läraren kommer få det tufft med mig känner jag;)
   Efter skoldagens slut gick jag på stan men älsklingen ett tag. Hittade en tröja, eller två stycken, som jag la undan för att jag inte kunde bestämma mig för vilken jag skulle köpa. Anton kom då med ett gott råd: Du lägger undan båda och så rensar vi din garderob ikväll så ser vi vad du behöver mest. Smart kille man har alltså;) Fast jag har redan nu kommit underfund med vilken tröja jag ska köpa trots att jag inte har städat någon garderob ännu.
  Vi skildes åt vid bussen för att sedan återförenas några timmar senare. Men tiden emellan spenderade jag bland annat till att köra bil, gå hem från stan och hälsa på mormor och morfar som jag inte hälsat på, på länge. Precis när jag kom hem så kom Anton, man kan ju kalla det riktig timing.
  Nu sitter Anton och läser fysik, Jessica jobbar matte, Anders spelar gitarr, mamma pratar i telefon och jag, ja ni ser ju själva, jag sitter här och skriver. 

Dagens ros: Mormor som bjöd på tårta.
Dagens ris: Går till mig själv som stressade på övningskörningen.
  

  
=)


Vacker solnedgång på lulsundet! Där missade ni något ni som inte var där. Men men nu ska jag umgås med min pojkvän som inte står ut med kemin nå mer. Haha puss på er alla!

Today it is=)

Goddag alla glada, idag tänkte jag berätta att jag fick min nya telefon. Nöjd och belåten är jag nu, tycker hittills att det var ett väldigt bra kap. Inte alls blodigt pris med så många funktioner och hyfsad kamera. Vill också berätta att det gick bra att övningsköra. Helt sjukt att det går så mycket bättre nu än vad det gick första gången jag körde förra veckan. Har kört kanske 3-4 ggr förra veckan och idag så det tar sig. Känns så skönt när jag kan köra vars vi än ska och inte behöva vara nervös att få motorstopp eller något sådant. Känner mig bara mer och mer säker, inte för att det är så konstigt kanske eftersom grejen med att övningsköra är att man blir bättre och bättre ju mer man kör.
  Vaxade benen idag! Haha första gången hos en riktigt vaxare eller vad man ska kalla det. Det gjorde lite mer ont än dom här dåliga vaxkarterna man kan köpa i affären men det blir 1000 gånger bättre resultat!

Dagens ros: Den lycklige blir idag Linns moster som vaxade benen på mig till ett bra pris.
Dagens ris: Fysikläraren som är helt puckad. Går från lektionen när vi behöver som mest hjälp.

Ska bege mig mot sängen och kanske läsa i min bok som jag inte gjort på ett tag. Hade gött allihopa!
Puss och godnatt, speciellt till min älskling Anton som inte är hos mig! Och förståss till dig Linn!

ericsson

The weekend

Helgen började bra med att ha en myskväll hemma hos älsklingen. Kan inte komma ihåg att vi gjorde så mycket mer än att vi åt en trevlig middag med Lars, Ann-Marie, Vilmer och Amanda och självklart Antons familj. Jo just det, jag åt upp min Anton Bergs choklad som Antons mamma hade köpt åt mig för typ två månader sedan men då åt jag inte godis så jag hade verkligen längtat efter den! Anton fick en bit som han till och med hade kvar dagen efter:o själv så slukade jag hela inom loppet av 20 min kanske;) HAHA!
   Lördagen var också helt perfekt. Vaknade vid åtta och kanske klev upp vid nio, tro det eller ej så klev Anton också upp då! Vi käkade frukost och sedan tänkte vi gå och duscha men det blev lite fördröjt, för vi somnade nämligen i soffan;) Sedan for vi och käkade på max och provade lite sängar. Vi har legat och trängs i en 105cm bred säng i fyra och en halv månad och när vi provade en 120cm så tyckte vi den var för trång. Skumt. Men hur som helst, eftermiddagen fortsatte med att vi lagade mat, eller Anton lagade purjolöksoppa, älskling den blev jätte god, sedan for vi till stan och såg när Linn och hennes band hade sin första spelning, superbra verkligen!! Kvällen avslutades med en skön nattsömn i en stor säng.
  Söndag: plockat bär, ätit och varit hos Linn. Nu ska jag basta med familjen som jag inte sett på hela helgen så good bye;D


Dagens ros: Går till Linn som hittade min tröja som jag köpte i spanien.
Dagens ris: Den får nog busschauffören som körde så enormt segt.


A<3L=sant


Work it baby, work it...;D

Idag hände en ganska kul sak. Eller kanske inte kul utan snarare ironisk. När jag åkte buss hem från skolan så var det två bilar som hade ställt sig på respektive sida av vägen så bussen knappt kom fram. Busschauförren tyckte det var för tajt så hon gick ut ur bussen och gick in på dagiset alldeles intill för att försöka spåra ägarna till bilen. Har aldrig varit med om något liknande men tillslut så kunde hon lirka sig ut med lite hjälp av en byggarbetere som vinkade att det var grönt att köra.
  Det har hänt en annan kul sak idag också. Jag var och övningskörde i två timmar typ. Det gick helt bra! Körde först på hertsön där jag brukar köra för det mesta sedan körde jag hem för att pissa(första gången jag körde hem därifrån), sedan körde jag fram och tillbaka till stan för att hämta mamma :) Helt stolt över mig själv är jag! Var även och cyklade tidigare idag. En mil på 25 min. Vet inte om det är bra eller dåligt men kändes bra att få röra sig lite iaf och imorgon blir det simning igen.

Dagens ros: Till Anders för att han står ut att övningsköra med mig så länge.

Dagens ris: Till den lärare som kommit på att teknikprog. ska iväg på klassresa.

Det var nog allt för mig idag, ja, förutom att jag måste säga att jag saknar min underbare pojkvän Anton som är ute på den där klassresan i råneå men han kommer hem imorgon!!=) Älskas på dig min sötunge!

Hej och åH Luleå

                                                                        aljdfoai                                  
Idag var det pingistime för Jessica och Anders så jag tänkte att jag kunde följa med och få röra lite på mig. Det gick dock inte så jättebra för mig eftersom de andra två är mycket bättre än mig men strunt samma, det var ändå lite kul:)
   Jag beställde min nya mobil idag också. Jag tog mig en tripp till storheden för att kolla vad ett minneskort kostar i butiken men kom fram till att det bara var 50 kronors skillnad mellan det och att beställa så orkar inte göra mig besväret än jag ändå ska beställa telefonen. Jag får det förhoppningsvis i början på nästa vecka så jag kan börja ta lite bättre foton som jag kan lägga upp här. Min kameramobil nu är väldigt kass. Ett fett exempel är bilden till vänster;) För det mesta har jag snott Antons bilder som han har tagit så det ska bli lite bättre kvalla men nu serru, nu blir det lika bra bilder med min telefon, förhoppningsvis;)
   Just jag, höll på att glömma, fick mitt gymkort idag så ska börja träna imorgon kanske, om jag orkar det vill säga, har idrott och kanske ska träna med Linn. Får se hur det blir, nu är det fixat iaf!
  Såg föresten att Andra Avenyn börjar den 21 september så äntligen får man en serie att följa igen:D Inte för att jag brukar ha så jättemycket tid för det men tre avsnitt av andra avenyn ska man väl kunna klämma in. Då har det väl kommit till slutet av dett inlägg så tänkte avslöja dagens ris och ros...

Dagens ros: Denna dag går rosen till min pappa Peter som fixade ett gymkort åt mig!
Dagens ris: Går till min svenskalärare som alltid lyckas få mig att nästan somna på lektionerna.

Citat: " Käa budpaet. Edan dom gamla gekena, gifte sig och höll på. Nu ä det dags fö e två. Puss å kam å gattis!" slut citat.

Linn<3Anton

Haj hoj!!=)

saifoasdiuvbsi

Jag måste ju säga att jag och Linn var riktigt hurtiga som for till stan kl 8 och simmade en timme när vi egentilgen hade sovmorgon till 10. Dagen började trots allt inte helt lysande. Min moppe startade inte så fick hämta den i bensbyn senare under dagen. Inte för att det gjorde någonting för då fick jag övningsköra dit:) Det börjar gå bättre och bättre med körningen nu. Fast det vore ju konstigt om det inte gjorde det eftersom jag kört mer och mer också. Hittills har det väl inte blivit överdrivet mycket körning men ändå inte så dåligt.
  Nog om det. Snart kommer Anton och hans familj på besök för att umgås och fika lite. Det känns helt bra när ens familjer tycker bra om varandra och kan umgås. Det styrker förhållandet ännu mer. Även att man tycker om att umgås med varandras syskon betyder också mycket. Man känner sig verkligen som en i familjen, det är mitt andra hem=)
Nu ropar mamma att jag ska komma och vispa något så måste väl slita mig härifrån, men innan jag går så ska jag inleda min dagens ris och ros utdelning som jag tänker starta här och nu!

Dagens ros: Den går till Anton som förgyller min dag med att komma och ge mig en kram!
Dagens ris: Går till min moppe som inte ville starta imorse.



Vilken dag alltså..

Fy fan vilken dag. Det började iaf bra, fick vakna upp med älsklingen och fara till skolan med honom sedan skildes vi åt i hissen och jag trog till min första lektion som var biologi. Det var faktiskt riktigt kul. Fick göra cerat och slunga honung och annat skojsigt. Dock glömde jag mitt cerat på bänken så fick inte testa det:( Nästa lektion var fysik där jag som vanligt höll på att somna. Efter ett tag så fick jag iaf liv i mig själv och kunde följa med. Våran lärare är väldigt tråkig när det gäller att gå igenom på tavlan. Han formulerar sig så dåligt så man inte hänger med vad han säger. Eller snarare, man förstår inte vad han säger ibland. Efter lektionen åt jag lunch och sedan började evighetsväntandet. Jag skulle inte ha lektion förrän fyra och en halv timme¨senare. Det blev att jag satt och hängde med Ida, Adde och Malin ett tag tills jag gick till syon och bad om att få kolla på vilka andra kurser jag kan läsa istället för idrottskursen som gör att jag får en massa hål hela tiden. Om det går så ska jag läsa två 50p kurser så slipper jag fyra timmars hålet på måndagar och 2-3 timmars hålet på fredag:) Det skulle förgylla min skolvistelse lite det här året!

Ikväll blir det att dra till Linn eller ska dit snart. Ska vara lite fotograf och så sedan ska vi fara och simma imorgon på morgonen innan skolan. Vi har ju blivit ena riktiga hurtigbullar;) haha, nu är jag hungrig så ska ta och göra en macka i mitt nya mackjärn som jag shoppade på loppis för 20 kr igår. Riktigt stolt över mitt fynd =)

Pusstjo, älskas på Anton<3

RSS 2.0