I´m freezing!

Sitter här på mitt iskalla rum eftersom varmvattenberedaren är trasig så vi har varken varmvatten eller värme i huset. Fyfaaaan, nu börjar det kännas! Tur att man har kompisar man kan sniika lite värme utav. Ska snart bege mig mot Camberwell och handla, fixa middag och se film hos Mathilda och Kiin efter en helg av roligt återseende av gamla vänner, party och barnvaktning.

Detta måste ju ha varit årets tråkigaste inlägg men orkar inte skriva nå mer, fingrarna är så kalla...;)

Puss å kam å gattis!

It feels good to be back

Det var otroligt kul och skönt att få komma hem och träffa familj och släktingar i Sverige,Luleå men nog är det skönt att vara tillbaka i London igen. Känner för var dag som går att jag har mitt liv här nu. Även om det är långt bort från mina nära och kära så finner jag mig väldigt hemma här. Det är trots allt bara två, tre timmar så är man i sverige.

Snart väntar veckans sista arbetspass då jag förmodligen kommer ta ut barnen till parken eller liknande. Nu är det dags för lite lunch på denna lata dag. Jag har i princip bara suttit och sett på OC hela dagen, vilket jag kommer fortsätta med till kvart över två. Efter många veckors hård träning har jag tagit det lugnt denna vecka. Kände lite i halsen då jag kom tillbaka från sverige och känt mig väldigt seg denna vecka så det kanske behövdes några extra vilodagar. Försökte springa på halvtom mage, med lite vätska och en trött kropp igår, ingen vidare kombination så ingen vits att ens försöka hinna ta sig till gymmet idag. Jag har dock bokat in spinning till söndag men då tror jag att jag hunnit vila upp mig färdigt! Ska köra hårt då för hela veckan istället;)

Som sagt, Lunch nu, sedan jobb och efter det väntar Mathildas födelsedagsfirande=)

Ha en bra dag allihopa!

Kramisar från Linn

RSS 2.0