Lovely evening in the garden!

Denna dag har varit fantasiskt trevlig och underbra. Började dagen med jobb i två timmar sedan tog jag en prommis till Brixon för att prova ut någon bra klänning till housepartyt på lördag men hittade ingen direkt perfekt så blev inget köp utan åkte hem igen för att bara packa i badkläder och knalla ner till Brockwell Lido för några timmars solning med Kin och M-dog! Efter en lång dusch efteråt for jag och Mathilda till East Dulwich och handlade massor med mat till BBQ:n som Mathilda hade bjudit in till senare på kvällen. Medans jag jobbade så förberedde Mathilda all maten så det stod på grillen när jag kom inrullandes vid åtta. Hur mysigt som helst! Vi blev åtta stycken satt och trängdes vid Kin och Mathildas nya utemöbler ute på deras bakgård. Nu är M-dog på städhumör så hon sitter och plockar i hennes lådor som är fulla med småprylar. Stackaren ska upp tidigt imorgon dessutom, själv får jag för en gångs skull sova ut! Börjar inte förrän tolv, happiness! Om jag nu kan sova pga min hosta...Sovit sittandes förra natten=/

God natt! Kramisar Linn

Horrible

Slept on the floor under the window pretty much the whole night. Can´t say I slept that much but at least I tried...First of all it was to hot to sleep and it didn´t help to just open the window so I took my duvet and put it on the floor and slept on it under the window. Can say that my back is a bit hurt today but the worse of all is that my nose is blocked,I coughing so much that I´m almost feel taste of blood in my mouth and have an eye-inflammation! Why can´t I just be well? Want to start running and swiming again!!!! Speak of that I went to Brockwell Lidos outdoor pool yesterday. So nice to lie there in the sun and when it get to hot you jump into the pool to cool down but I couldn´t swim more than two laps without being totally exhausted=(



Hannas flowery hair on midsummer=) Can´t really believe that it´s actually summer now!

Midsummer-celebrations in Hyde Park!

Midsommarfirandet i Hyde Park i går var storslaget. Har nog aldrig firat midsommar på riktigt svenskt sätt förut. Inte ens när jag var liten så var vi på något stort midsommarfirande. Har aldrig dansat "små grodorna" tillsammans med så många andra tidigare. Hur kul som helst måste jag säga. Speciellt när man tillbringat snart 10 månader utanför Sverige så är det extra kul att få gör något riktigt svenskt för omväxlings skull. Jag hade det jättekul tillsammans med Hanna, Sofie, Carro, Sara, Chiara, Carro, Jennie, Lina, Emelie, Julia och Jessica samt några engelska killar som skulle se Bon Jovi-giget. Mycket god mat slank ner i magen under hela dagen måste jag bara nämna!








Goodbye England, London

Nu är snart dags för att bege sig mot Liverpool street för att ta bussen till Stansted där flyget mot Barcelona väntar! Om vi kommer iväg i tid så ska vi avgå 18.05, jag längtar till sol och värme, vila och ledigheeeeeet! M-dog och Kin borde nu vara framme...Men snart kommer vi också inrullandes med lite väl mycket packning för fyra dagar;)

Ha det bra! England vi syns på måndag, Sverige vi syns om en månad!

/Linn


Two days!!!

Nu börjar Barcelona närma sig med stormsteg. Två dagar och jag är där! Men först måste jag verkligen bli av med mitt halsont. Men är lite bättre idag än igår så nu kanske jag nått toppen och är på bättringsvägen! Nu ska jag nog powernapa lite innan jobbet sätter igång igen, måste vila, vila, vila. Dock känns det tråkigt när det är fint väder ute=( Men ska man bli frisk så är det nog bara stå ut! Sängen är ändå ganska skön allt...



Ha en bra dag gott folk! Kram Linn

Gårdagens utflykt: Hampstead Heath

Morgonen började bra med att jag vaknade tidigt eftersom att jag somnat redan innan tio på soffan kvällen innan...Utvilad och klar för att börja beta av min lista på sevärdheter som jag vill hinna med innan jag åker hem. Började högst upp, därmed blev det Hampsted Heath. Mycket härlig liten småstad med ett enormt park/skogsområde. Gick och vandrade runt i upp och nedförsbacke i två och en halv timme med ett picknickstopp vid en av floderna. Kändes som att vara hemma och vandra i skogen! Fanns mycket ängar också som kändes precis som att vandra på ängarna i Morjärv. Snart kommer jag även får göra det men forst så har jag några fler plater att besöka! Idag blir det nog portobello market i Notting Hill. På tal om Notting Hill så var jag även in i Kenwood House som finns i Hampstead Heath där vissa scener av filmen Notting Hill har spelats in.









/Linn


One week left tomorrow, so excited!

Om exakt en vecka imorgon så är jag på väg mot Stansted där flyget mot Barcelona avgår klockan 18.05 och imorgon får jag mina efterlängtade skattepengar! Äntligen något att fylla upp sparkontot med lite grann...Har känts lite tomt men nu jäklas ska det sparas. Kommer som sagt inte få någon lön alls mellan 16/7 och 25/8 så gäller att hålla i dem få stålar man har!!

Dagens spännande sysslor har hittills varit att jobba och sitta och vänta hos GP:n i Streatham. Även fått i mig lite mat bestående av broccolimos och bacon! Nu verkar det regna igen...Hade tänkt bege mig till sainsbury´s för att växla pengar. Har kring £6 i småpengar och de flesta mynt är 1p och 2p,vill ogärna gå fram till någon kassör och börjar räkna i dem;)

Ikväll blir det barnvaktning och skypdejt med Mami och Hanna!

Hoppas alla har en bra dag!

/Linn



Kuddkrig med barnen för några veckor sedan.


Sommar och sol

Har haft en fantastik helg hittills och jag antar att denna dag också kommer bli skön. Fredagskvällen spenderade jag tillsammans med Kin hemma hos henne. Vin och surr-mycket trevligt! Fortsatte helgen med att ta mig in till Brick Lane vid halv tolvtiden för att sälja min gitarr. Skönt att få den ur världen! Var helt enkelt för tjorvigt att forsla den till Sverige. Speciellt när jag inte har något hårt gitarrfodral. Vädret var underbart så efter gitarrsäljandet så satte sig och och Kin på The big Chill bar för en mojito i solen! Fortsatte sedan spatsera runt och köpte bland annat bagles och kläder. Det var en vintage-market öppen som vi gick in och kikade i. Vi båda hittade varsin kjol som vi föll för. Alltid kul att hitta kläder som man verkligen tycker om och inte är allt för dyra!

På bussen hem kommer vi på idén att fara till Brockwell lido och simma i utepoolen. 20plus i vattnet och solen låg på och stekte. Huuuuur skönt som helst! Barnvaktning och spontanutgång blev det efter det. Kort och gott så hade jag en superkul dag!

Nu ska jag bege mig mot svenska affären och inhandla lite ingredienser till brödbak=)

Tjao!/Linn


LESS THAN TWO WEEKS NOW!!!

Barcelona in two weeks. So amazing! Can´t really believe it but soon are we sitting there on the beach with a drink in our hands and just relax. No kids, no guys, no demands, just us. FREEDOM!


RSS 2.0