trööööööööööööööött

Jag orkar inte med något nuförtiden känns det som. Jag är konstant trött hur mycket jag än sover:( Här om natten sov jag 10 timmar och ändå var jag trött. Kan jag ha missat så många timmar att jag inte kan ta igen det eller behöver jag helt enkelt bara sova 10 timmar per natt? Det hade varit underbart skönt om man hade tiden att gå och lägga sig klockan nio varje kväll. Vilken dröm!! Nu ska jag borsta tänderna och sedan sova!

Ingen fantasi

Jag har egentligen ingenting att skriva så varför gör jag det då? Jag har inte hunnit skriva på en vecka tror och nu när jag väl sitter här så har jag absolut ingen fantasi om vad jag ska skriva om. Konstigt att det alltid ska vara så. Jag satt i säkert i en minut och tänkte på vilken rubrik jag skulle ha. Ni ser ju hur mycket jag åstadkom under den minuten, haha. Hjärnan kan vara helt död ibland!

                 

God Jul i efterskott=)

Idag hittade jag värdens fynd. Jag och Linn var på en kiosk och skulle köpa lite godis. Jag hittade en chokladkalender! Hade tänkt köpa en före jul men blev lite lat och sket i det. Nu är det ju perfekt att köpa för nu får man ju äta dem i vilken takt men vill. Inte bara en per dag;) Det bästa med det var att den bara kostade 5 kr så jag tvekade inte en sekund:D Jag älskar verkligen chokladen i dessa kalendrar så jag har varit supernöjd hela dagen. Nu har jag just pluggat kemi, har som sagt prov på fredag och känner mig lite småstressad över att jag inte ska komma ihåg nå:( Sen blir det inte bättre för att jag har hosta och är trött hela tiden...Nu höll jag på att somna igen som igår fast denna gång över kemiböckerna. Vet inte vad det är med mig. Jag tycker jag sover nog länge och jag var till och med utvilad i morse när jag vaknade.

                                             

Lite väl trött kanke

Jag brukar nästan aldrig somna mitt på dagen/kvällen innan jag ska gå och lägga mig. Kanske om jag ska se film sent eller nå då kan det vara slutet på den dagen men annars aldrig. Idag efter jag hade ätit mat, tittat på lite foton med mamma från då jag var bebis och varit ut med soporna satte jag mig och läste. Efter ett tag började jag känna mig så där trött att jag verkligen inte kan hålla uppe ögonen, ni känner säkert igen känslan. Man kommer som inte ihåg att man har somnat förrän man nickar till så att man vaknar och försöker fortsätta läsa igen. Den sista sidan kommer man sällan ihåg ett enda ord ifrån. Inte då jag i alla fall. Hoppas att jag inte håller på att bli sjuk igen bara, blev ju frisk alldeles nyss. Har haft sån himla hosta idag och så känner jag mig hängig men hoppas det bara är att jag är trött:)

Nu kanske jag ska fortsätta läsa min underbart bra bok. Nämligen sista boken i Twilight-serien, breaking dawn, läser den på engelska vilket jag känner mig sjukt nöjd med för jag har alltid haft det svårt med engelska och har det fortfarande. Men det går faktiskt mycket bättre än förväntat!:D

Feber

Imorse vaknade jag vid fem och var alldelses kokhet men frös samtidigt, alltså en typsik frossa. Suck, feber första dagen i skolan, hoppas jag inte missar allt för mycket men samtidigt kände jag hur skönt det var att få ligga kvar i sängen och bara mysa hela dagen och krya på sig så jag kan dra mig till skolan imorgon. Självklart är det inte skolan jag vill till men jag och Linn ska ha spakväll så vill ju inte missa det=) Jag gav nämligen henne ett egendesignat presentkort på en spakväll hos mig. Hon har ingen aning om vad som väntar förutom några saker som vi har planerat in tsm. Hur kul som helst ska det bli och på lördag blir det tjejkväll med filmer som man borde ha sett man har inte sett;)

Tjorå, ska kanske ta på mig nå mer än morgonrock. Jag brukar inte vara den som ligger i sängen så här länge. Känns lite konstigt, har inte varit sjuk/sängliggandes på flera år känns det som, men men bättre att förkyldningen bryter ut ordentligt och låter bli att återkomma 2-3 ggr innan man är helt frisk och kan börja träna igen:)


Förkyld:(

Just nu sitter jag hos Anton och väntar på att han ska kila ner och sätta på bastun om han nu inte redan har gjort det. Vad vet jag, han står här bredvid mig och läser instruktioner till nå spel. Min näsa bara rinner och är täpp och jag har skola imorgon och känner att jag verkligen skulle ha behövt plugga kemi men jag orkar verkligen inte det! Har trots allt kemi första lektionen imorgon och sedan hål i 3 timmar så skjuter nog upp det lite till. Har iaf läst lite under lovet, faktiskt ett och ett halvt kapitell. Frågan är bara om jag kommer ihåg nå av det:S Tror det iaf, kanske lite om jag har tur. Vill ju verkligen satsa på att få bra i naturämnena men just nu känns det lite trögt. Hade ju tänkt ladda om batterierna och verkligen ta tag i kemin och fysiken efter jul men året börjar med att ja 'är sjuk med ingen motivation alls:( Har två veckor på mig innan vårterminen sätter fart på riktigt. Tills dess borde jag vara frisk!=)

                                                                  

Nyårsafton 2008

Jag började sista dagen på året att fara till Linn vid lunch tid. Linn som precis hade kommit hem från spanien då hade köpt en lite present till mig:) Jag hade inte någon som helst aning om vad det kunde vara. Med spänning öppnade jag paketet och fick en Don Simon träda fram under pappret! Ni fattar inte hur glad jag blev. Det var nämligen så här, för er som inte vet vad Don Simon är för något, att när jag och Linn var i spanien förra vintern pimplade vi apelsinjuice. Vi köpte först tropicana men på en butik hade dem inte den och det var då vi hittade Don Simon och sedan dess har vi snackat om honom(juicen) ofta:D Jag och Linn har så sjukt kul tillsammans så vi kan till och med börja asflabba för en apelsinjuice!! Hur som helst så hade Linn nu köpt en "riktig" Don Simon i tetrapack och tagit med den hem till mig. Det finns nämligen Don Simon att köpa på vissa butiker här i Luleå men det är inte samma sak, Don Simon från spanien är mycket godare:)

Dagen fortsatte med allt för hög hastighet. Vi åt en fantastiskt god middag bestående av älgkött, bbq-potatis och ost! Till efterrätt blev det chokladfondue med olika frukter, spelade wii och sedan vid tolvslaget drog vi in till stan och kollade på fyrverkerierna:) 

                                              
                                       


RSS 2.0