Twilight!

Jag och Anton var och såg twilight på bio i går och den var sjukt bra. Dock inte lika bra som boken men det är dem ju aldirg så;) Innan bion var vi på heros och åt ostgratinerad pasta med currykyckling, gott! Sedan var vi mätta så behövde inga tillbehör på bion:)

                   

Kan inte fatta hur snabbt tiden går egentligen. För en vecka sedan åkte jag och Anton till stockholm och vid den här tiden satt vi hos hans farbror och väntade på att åka med bussen tillbaka till stan för att käka på pizza hut:D Veckan har bara sprungit förbi alltså.

Sthlmresan: Fredag- Ankomst till stan ca 9.00. Vi gick till vetekatten och åt en dyrast frukosten jag någonsin ätit. En stor kopp choklad med en ost och skinkmacka plus en biskvi för 94:- helt sjukt men det var ett mysigt ställe! Efter dyrfrukosten gick vi på stan och shoppade julisar och käkade lunch i kungshallen på en taco bar. Vid 4, halv 5 tiden tog vi tunnelbanan/bussen till Antons farbror där vi skulle bo under helgen. Där lämnade vi våra saker och pratade lite med Björn och hans fru innan vi for tillbaka till stan och käkade middag.
   
                        
 
                                      
      
                     

Lördag- Vi gick på stan hela dagen. Vi åt lunch på en lite restaurang när vi var påväg till gamla stan, lasange åt jag och Anton tog nog, hmm...en pasta bolognese tror jag. Sedan blev det middag på restaurang Longhorn där vi slog till på dyrmiddag. Först en fördrink, sedan förrät, varmrätt och öl/vin/cider till dricka. Efteråt var vi rätt så trötta så vi for till Björn och sussade sött:)

                                              

                                           

Söndag-Sovmorgon!! Sedan stan och arlanda. Gissa vem vi såg där? Jo, Loulou från idol:D haha. Planet skulle gå 21.25 men blev försenat till 22.45 och vi lyfte typ vid 23.15 och var 12 min från att landa i Luleå då de säger att vi inte kan landa pga för mycket snö och blåst. Vårat plan skulle bara mellanlanda i Luleå och sedan åka vidare till Kiruna så vi fortsatte direkt upp dit. Vi fick åka buss ner till Luleå, kom hem vid 7.00. Jag och Anton for bara hem med väskan och sedan tillbaka till skolan. Har varit något trött resten avveckan efter det;)

                            

                                            

                      


               Helt kort och gott så hade vi en riktigt rolig och trevlig resa med ett litet äventyr på slutet;)


                   
           
                                                                   Älskar dig Anton!


Överskottsenergi!!

Åhhh, jag vet inte vad jag ska göra, kan typ inte sitta still. Enda sedan jag slutade med mina piller har jag mått så sjukt mycket bättre och blivit 100 ggr gladare och spralligare. Det är nästan lite jobbigt ibland. Man känner hur man bara babblar på om ingenting och att den andre personen tycker att man är jobbig men ändå fortsätter man att mässa på. Kan gå och tänka för mig själv efter man skilts åt att: Gud var jobbig jag är, hur orkar personen i fråga stå ut att vara med mig;) Helt galet men så är jag ibland. Nu vill jag bara fara ut och springa av mig men har inte tid!:( Ska äta snart och sedan har jag träning med 98orna så det sket sig. TYpiskt när man väl vill spriga så har man inte tid!!:(


Så var snart den helgen också slut...

Ja.. Det är ju helt sanslöst att veckorna kan gå så snabbt. Har dock haft en längre helg denna vecka. Var nämligen "ledig" igår:) Jag och Linn var och hälsade på lite gamla lärare och var riktigt flitiga med att plugga och städa!=) På kvällen såg vi idol och hade främmande av Anders jobbarpolare och hans tjej. Trevligt trevligt faktiskt:) På morgonen idag fortsatte vi med städningen men det tog inte så lång tid så vi såg på oth sedan åkte Linn till jobbet och jag till stan och käkade och gymmade med Anton. Vi åt tacobuffé på Sub & c/o det var ingen hitt. Bröden var mögliga och köttfärsen smakade inte taco utan vanlig köttfärsås och dåligt skurna grönsaker:( Den här gången fick jag iaf kallt vatten. Sist fick jag betala 7 spenn för ljumet vatten:S Aja sånt är livet ibland, men jag säger bara en sak. Ska aldrig äta där mer. Dagobert är tusen ggr  bättre:) Träningen gick iaf bra men efterår så blev jag riktigt trött och lam i hela kroppen, det hjälpte inte med mat heller. Blev dock lite piggare under kvällens gång som har bestått av att plugga fysik och sett på Andra Avenyn med syrran;)

Måste sova nu, imorgon bär det av mot ö-torneå med 98orna, de har minisammandrag. Kan lova en sak: jag kommer sova på bussen!!:D

Äntligen=)

Det tog ett tag innan jag änligen kunde bestämma mig vilken vinterjacka jag skulle ta. Jag hade valt bort den från Intersport för att den var väldigt konstig, såg typ ut som en buffel i den så den gick fetbort. Alltså återstod två stycken. När jag anlände till stan låg smejan närmast så det blev först att jag provade den från Team Sportia. Emelie, Ida och Adde tyckte den var fin men jag tvekade och la undan den en tredje gång och gick till Stadium och provade en brun jacka där som jag efter många om och men köpte för att ta med den till Team Sportia och prov båda efter varann. När jag slutligen bestämde mig för att köpa den röda fina jackan därirfrån dröp jag i svett och då hade jag bara en vända kvar innan jag och Anton kunde gå och träna, nämligen att lämna tillbaka jackan från Stadium som jag köpt en kvart tidigare. Pinsamt värre så stod samma tjej kvar i kassan;) Nu är jag iaf supernöjd över mitt köp!!

                   


Ps. Jag fick MVG på svenskauppgiften om renässansen!!:D

Brödbak och vinterjacksjakt

Först och främst måste jag ta och berätta att jag fick 2 poäng ifrån VG på matteprovet vi gjorde förra veckan. Så var det förra året också att jag fick någonn poäng ifrån och sedan fick jag göra en prövning(på NP) och fick VG i betyg. Jag satsar verkligen på att på få det i C-kursen också! Det mest irriterande var att jag hade haft typ rätt på ett C-tal om jag bara tänkt lite. Kom nämligen på hur jag skulle räkna ut talet samma kväll som jag gjorde provet:S Aja, får satsa på nästa prov som kommer vara i december då:)
   Idag har jag varit på jakt efter en ny vinterjacka eftersom min gamla gått sönder. La undan tre jackor på tre olika affärer och imorgon ska jag avgöra vilken jag tänker ta. En är helt borträknad redan men kommer ha beslutsångest om vilken jag ska välja av de andra två. De kostar nämligen lika mycket ord. pris men Anton har en rabatt på 15% på ena affären men kruxet är att det är typ mer än fodrad höstjacka än en vinterjacka:( Åhhhhh, hur ska jag göra??
   
Snart har mitt bröd jäst färdigt, och denna gång har det jäst riktigt ordentligt;) Det börjar till och med snart svämma över bunken;) hihi ska gå och ta hand om det nu.


FEEEEEEEEEEEST=)

I fredags så var det fest hos Johanna. Lite försenad halloweenfest kan man säga. Ialla fall maskerad. Linn och jag kom värsta bra idén. Linn var vampyr och jag var hennes offer och hade blivit biten;)  Den var som lite kul! Träffade massa trevligt folk och så körde vi charader, hur kul som helst:D 

                           

                                  

Rensing och bakning!

Jag har börjat vara helt duktigt och baka mycket. Jag har bestämt mig för att försöka baka bröd iaf en gång i veckan så får vi se hur det går:) Tycker det är helt kul så det blir nog bra:D Bara jag lyckas med jästen så brukar det rulla på fint;)

           
 

                                                         Vitt matbröd


Middag hos Antons kusin och hans mammas morotsbröd med hans lillasyrras halloweendekoration:D

         


Jag slängde mina trasiga tygskor i fredags!!!!:'( Det var verkligen mina favvoskor! Inga skor var så sköna som dem men de hade hål under sulan och var trasiga i kanterna så det var ju på tiden att de hamnade på tippen men det var ändå lite soriligt:(

          

Chillkväll hos Johanna=)

Sista fredagen på lovet kom Linn och Johanna på idén att jag, dom två och Lollo skulle hitta på något. Så vi spelade biljard där jag och Linn blev utägda, hockeyspel där jag och Johanna förlorade med 9-5, såg lite idol och pratade massa gamla minnen:D Det var sjukt trevligt eftersom jag inte umgåtts med Lollo sedan pappa och Åsa separerde, iaf inte på det sättet;) Sedan så spelade Linn gitarr och det går som vanligt rakt in i hjärtat:D


Mysigt på stranden

En morgon när jag och Anton sitter och kolla på datorn eller nå kommer hans pappa in och är helt dyblöt. Han skulle fånga in en flybrygga som hade farit ut lite för långt. Han skulle då kasta ut ett ankare som lyckade fastna i hans ring, så när han kastade hade han inte så många fler val än att hoppa efter eller få fingret avslitet. Jag och Anton blev lite nyfikna på att gå ner och kolla vid hamnen vad som hade hänt och när vi kommer dit är vattnet otroligt högt;)

                  


En dag om det var på lovet eller inte det har jag för kort korttidsminne för att komma ihåg men det var iaf mysigt. Jag och Anton tog en prom till lillsand och fotade lite. Det var en jättefin dag med bra väder och lagomt kallt (med mycket kläder på). Det hade börjat frysa lite minsann men det var mest som det såg ut som. När Anton slängde en sten eller var det nu var så var det bara slask typ:P  VAR TUSAN ÄR SNÖN??! DEN BORDE VERKLIGEN KOMMA SNART!!

                 
  

bättre sent än aldirg

Jaha, nu sitter jag änligen här och tänker skriva lite om vad som har hänt de senaste veckorna. Jag kan ju börja med lovet. Jag och Linn var riktigt hurtiga en dag och steg upp tidigt och åkte ut till storheden och promenerade till stan. Vi var i stan redan innan stan hade öppnat;) Det kändes ju rikigt bra så då hade man tid til att plugga och umgås med Anton ett tag också:)

                     


                     

Nu lovar jag på hedersord...

...att jag ska skriva om lovet och helgen som varit. Men först ska jag åka till Jossan på tacomiddag:) Tänkte bara lägga upp dagens Nemi för den var väldigt bra!              


                                                                     



Synd men sant

Det var ju som ett tag sedan jag skrev., Förhoppningsvis kommer jag hinna skriva mer nu. Har haft det lite stressigt den senaste veckan. Har ju tänkt skriva om lovet hela veckan men har helt enkelt inte haft tid... Men jag ska ta mig i skinnet och bli lite bättre på att skriva, det lovar jag!!

Nu sitter jag på biblo och väntar på att Lina och Johanna ska bli klara med sin genomgång av våran rapport så vi kan gå och äta. Är sjukt hungrig!

Tjingalong=)

                                                                   Dagens Nemi ( 2008-11-07)

                            



Nemi

                                                                             Nemi 2008-11-02
                              

RSS 2.0