ännu en vecka har gått...

tiden går så fruktansvärt fort nau förtiden. detär ju nästan skrämmande. man vaknar på måndag och sedan är det plötsigt fredag, sedan går helgen fort och man är tillbaka på måndag igen.

nu är det iaf söndag och jag ska ta med Linn på en liten utfykt. hon vet inte vars vi ska, bara att vi ska åka buss någonstans och hur mycket det kostar. det ska bli hur kul som helst:) j vågar inte skriva vars vi ska för man vet ju aldrig,hon kanske är inne och läser...

tre veckor har nu gått av gymnasiet, allt rullar på men vissa ämnen som t.ex. samhälls är väldigt tråkigt! svenska läraren är helt störd, sist på svenskan blev det kaos för att hon inte hade någon koll på det hon själv sa och gjorde.
igår var det match mot stars 93. vågar man säga hur det gick? vi förlorde med 9 poäng. Mitt lag har just slagit ihop med 92:orna så vi har tränat en vecka dvs. två träningar tillsammans, utifrån dem förutsttningarna så spelade vi bra:) det verkar som tt vi kommer bli ett framgångsrikt lag nu när vi fått lite nytt kött på benen;) 92:orna är vana att satsa och alla vill även satsa så det här kommer bli jättebra. dem vill ha fys, dem vill springa och komma 15 min före träningen för att värma upp. toppen! plus´att vi har en nya tränare som är MYCKET bättre än den vi haft tidigare!

RSS 2.0