Lyckat

Jag springer, jag faller, jag har ont. Dem få sekunder jag ligger på marken kändes som ur en film. Ni vet då dem filmar en som har ramlat så man ser ansiktet tryckt mot marken i samma vinkel som man själv ligger. Kan ju ta historien från början...

Jag sätter mig på bussen i Camberwell och tror att jag är ute i god tid men där hade jag lite fel. Efter att ha slumrat till lite på bussen inser jag vad klockan är och vi är långt ifrån framme vid skolan. Jag ringer till min hostmum och ber henne ringa till dagis och säga att jag blir förskenad. Men brottom var det ändå eftersom jag ska hinna få ut dem andra barnen ur skolan också. Mellan mitt fålasande efter att ha sprungit hela vägen från bussen till skolan så frågar jag en annan Nanny om hon kan ta ut mitt barn från skolan också medan jag hämtar minstingen på dagis. Efter att snabbt tagit mig ut från skolområdet fortsätter jag kuta nedför backen då jag plötsligt flyger framstupa. Förbannade vägplattor som inte ligger det minsta slätt! Med skrapsår över hela knän och händer, ihoptryckt bröstkorg kommer jag flåsande in och hämtar minstingen 25 min sent. Så kan det gå om man har brottom...

Kvällen avslutades iaf bra med bio i peckham tillsammans med Carro. Vi såg den nya filmen Limitless, kan bara säga att den var riktigt bra! Ser framemot många biokvällar här på vår och sommarkanten. Nya bra filmer är på ingång som jag vill skåda=)

God Natt gött folk, nu måste jag verkligen sova så jag orkar med att kliva upp sju imorgon!

/Linn


Det kurrar i magen

För tillfället ligger jag i sängen efter många välbehövliga timmars sömn. Barnvaktade igår vilket alltid resulterar att jag går och lägger mig runt elva, tolv. Igår var jag supertrött och hade kunnat somna med barnen halv nio:O Men jag skypade lite med Mamsen, såg på Friday night dinner och åt lite kvällsfika innan jag kröp ner i sängen med min bok.

Här närmast på schemat är det frulle som gäller, jag hungrar ihjäl men orkar inte bege mig neråt i huset...Sedan är det iväg på spinning och hämta kavaj på kemtvätt. Dagen avslutas med partyparty med Carro och Hanni, men först blir det chill och mys hos Kin och Mathilda =)

Nä nu måste jag faktiskt klä på mig och gå ner och äta frukost om jag ska hinna till spinningen!

Ha en bra dag allihopa.

Puss och kam och gattis! /Linn


Sociala Linn

Efter en mycket intensiv dag av mycket skratt och gråt var jag väldigt trött då jag satte mig ner i Kin och Mathildas sköna soffa. Var inte vaken mer än en halv timme innan jag tuppade av i omgångar...Socialt värre men kan ju inte säga att one born every minute är mitt favvoprogram:P

Sitter här nu och ska snart sova med en öm näsa. Minsta tjejen i familjen var lite busig på bussen idag. Hon tjorvade först om vart hon skulle sitta sedan drog hon ner byxorna och även trosorna. När jag sa till henne att dra upp dem gjorde hon det men sekunden senare var dem nere igen. Dem flesta på nedre plan såg det hela och tyckte det var lite roligt. Kunde inte hålla mig för skratt heller men sen råkade hon slå bak huvudet på min näsa när jag försökte dra upp dem en sista gång. Skrattet ersattes av stortjutande då hon fick väldigt ont i huvudet medan jag fick väldigt ont i näsan...Slutade med att jag höll henne i famnen, höll i mig med en hand och lutade mig mot vagnen för att den inte skulle fara iväg. Hoja vad det kan vara besvärligt men har haft en riktigt kul dag också=) Spelat lite fotboll med småttingarna när vi var i parken. Det var otroligt roligt att titta när 3åringar ligger på marken och sliter om bollen och så kommer en tredje och slänger sig på dem. Högen!!!

Sleep well! /Linn


Jag vill ha helg

Kan ju inte säga att jag haft någon helg precis. Barnvaktat fredag och lördag kväll sedan jobb från 10-17.30 på söndag så har inte hunnit tagit det lugnt känns det som. Eller ja, lugnt har jag väl tagit det men vill vara ledig. Ge mig april och semester nu!!! Men fint väder har det iaf varit. Är fortfarande kan jag ju tala om också. Strålande sol! Men snart börjar jobbet igen...Dock så hoppas jag på att få fara och hämta tjejerna så får jag vara ute lite mer. För övrigt så händer det inte så mycket. Bara varit och simmat, på primark och sett lite serier på datorn medan jag käkat lunch. Ikväll blir det kanske chill i camberwell, får la se! Är rätt så trött så kanske stannar hemma och tar det piano ist.

Med det sagt så ska jag gå ner och börja jobba. Ha en bra dag allihopa!

Kramisar Linn


10 plusgrader och strålande sol

Med det sagt ska jag sticka ut och spela lite boll med Carro. Känns som om sommaren är här! En otrolig känsla att få dra in doften av nyklippt gräs och se blommorna blomma redan i mars!!

Har inte så mycket att berätta mer än att jag endast jobbat och tagit det lugnt denna vecka. Mycket barnvaktande och även jobb imorgon vilket gjorde min helg superkort. Menmen det är pengar...Snart kanske jag inte har nått jobb så bäst att passa på att försöka spara av det lilla jag tjänar;)

Byebye

/Linn



Längtan och saknad

Enda sedan jag kom tillbaka till London efter jul har jag mer och mer kännt att jag saknar Lule, saknar mina vänner och  familj där. London är en härlig stad och jag trivs här men jag har nog börjat inse att det här livet inte är för mig. Mitt sunda jag har tagit över. Jag försöker att träna fem gånger i veckan, sova bra, äta bra och inte festa så mycket. Men jag är i London och staden har mycket att erbjuda. Medan jag väl är här vill jag inte gå miste om något. Därför är det svårt att följa dem fyra sakerna strikt. Jag jobbar obekväma tider och när man slutar på kvällen vill man självklart inte alltid bara sitta hemma utan man vill träffa sina kompisar och umgås som man brukar. Men det är svårt att få livsstilarna att gå ihop. Det är kul att festa, jag bor i London och jag har ingen aning hur länge jag kommer blir här. Samtidigt så jag lever för att träna. Jag funkar inte annars men det sliter på kroppen för mycket att göra båda. Måste komma upp med någon storts kompromiss med mig själv.

Pappan i familjen har fixat en radio som sänder via internet så man kan lyssna på svenska kanaler. Min morgon gjordes av Rix fm. Jag kan inte fatta hur mycket jag kunde uppskatta Rix Fm! Det är den mest avskyvärda kanalen ever bara för att dem spelar sönder ALLA låtar så man blir less efter en dag. Men bara för att den är svensk så kändes det underbart att få lyssna på den! Kändes nästan som att vara tillbaka på Hugossons när jag jobbade till rix morgon zoo...På tal om jobb så börjar jag på fem min så bör stänga av nu!

Ha en bra dag allihopa!

Kram Linn


Mycket trevlig helg!

Denna helg bjöd på mycket smått och gott. På fredagen anlände Jonte till London men jag var tvungen att barnvakta så han fick klara sig själv tills jag kom och väckte honom vid halv elva på lördag morgon. Efter en stunds kikande på vm i 3-milen gick vi ut och gick efter oxford st. Vandrade även till picadilly och leicester square. Efter det avnjöt vi en middag på Ask bestående av pasta carbonara=) Sen var det dags för party i Clapham. Sofie och hennes housemates hade bjudit sina kompisar till deras hus så blev ett jättekul party med mycket folk =D

Söndag blev också lite vandring på stan, gick igenom Hyde Park, kollade på big ben och london eye, for till liverpool street och gick till brick lane och satte oss och drack en varm choklad på 1001. Mysigaste caféet i heeeeeeeeela London! Eftersom Jonte bara var i London några dagar så betydde det utgång även söndag så det blev en väldigt rolig kväll även då!=) 




Extentions

Äntligen uppe ur sängen igen. Efter att ha legat sjuk i feber i två dagar känns det skönt att vara på benen igen. Nog för att jag jobbade hela dagen som vanligt på tisdag men igår låg jag i sängen hela dagen fram till klockan var kvart i fem då jag jobbade de tre sista timmarna så jag inte går så mycket mer minus. Blir jobbigt att ta igen alla timmar jag gått back när barnen haft lov sedan. Kände mig ändå mycket bättre och var less på att ligga i sängen. Tror ni jag kunde somna sen? Nej. Efter att ha halvsovit mestadels hela dagen så kanske jag slumrade in rund halv ett. Men var inte så fasligt trött då jag vaknade rund 6.20. Jag vaknade av mig själv dessutom.
   Idag var det jag som tog barnen till skolan på morgonen för att bilen är inlämnad på verkstad så jag tog tillfället i akt och åkte direkt till Clapham Junction efter jag lämpat av barnen för att besöka partybutiken som finns där. Provade ett par peruker som kanske kunde vara passande till lördagens houseparty men hittade ingen som jag tyckte var nämvärt fin. Istället åkte jag till Brixton och gick in i en butik som säljer en massa löshår och peruker gjort av riktigt hår. Eftersom att jag blir less ganska fort på saker och ting så ville jag ha lite förändring igen. Det var långt ifrån lika dyrt med löshår här som det har varit någon annanstans. Så imorgon har jag en tid hos en frissör som ska sätta in löshåret i mitt hår. Dvs att jag från och med imrogn kommer vara långhårig igen. Det var ett tag sedan sist! Får se hur det blir, hoppas att det funkar bra!

Nu måste jag börja bege mig ner och förbereda mig inför avfärd mot skolan igen. Eftersom att bilen (som egentligen skulle varit klar idag) är på verkstad så måste jag fara och hämta barnen, men dem ska till tandläkaren så tidigt inpå då dem slutar så vi hinner inte ta bussen så idag ska vi åka taxi hem. Det är inte alla dagar man får göra det ;)

Ha en bra dag allihopa!

/Linn



RSS 2.0