Tungt!

Hade talet i svenska idag och det gick inte som det skulle. Det var långt ifrån lika bra som mitt förra som var en övning inför nationellatalet. Men som vanligt klantar man till det när det är väl gäller. Suck! Aja, får ta nya tag till nästa gång. Övning ger färdighet, man kan inte haka upp sig på något som varit eftersom det inte går att få det ogjort. Det är lika bra att sluta grubbla. Imorgon får jag veta vad min lärare tyckte om talet. Det är ju trots allt det som räknas...


Idrottsfys!

Idag hade jag och Emelie våran idrottsfysiologiredovisning. Jävlar vilken långt ord det blev;) Men i alla fall så blev den väldigt lyckad. Vi körde som en liten teatersketch blandat med en vanlig ppt-redovisning. Det var Emelie som kom med den strålande idén och det var väldigt kul! Mycker roligare och intressantare att lyssna på än om man bara står och maler på med fakta. Sedan så är det mycket roligare och mindre spänt som redovisare också när man gör det till en rolig grej! Det är verkligen något att tipsa om till er som tycker det är jobbigt att redovisa, även er som tycker det är roligt som vill förnya er lite. Var kreativ och använd olika metoder för att få alla intresserade. Det är det vikigaste när det gäller en redovisning, att alla ska lyssna, att få publiken att bli intresserade och vilja lyssna!:)

Nu ska jag sova så jag inte dör på spinningen imorgon! Ska nämligen upp kl 6 för att vara i stan kl 7;)

En lördag i boden

Att sitta och njuta av en härlig lördag i en av nordpoolens bubbelpoolar är något att fördra! Det var nämligen det jag gjorde igår. Först var det bad, sedan handla, ta det lugnt, laga mat, äta mat, hyra film och se film. Så såg min lördag ut denna vecka och det var en riktigt härlig en också! Sedan när jag skulle ta bussen hem hade jag inte räknat med att nattbussen till Luleå skulle kosta 102 kr utan typ 70 så när jag hoppade på bussen hade jag inte tillräkligt med pengar. Jag ringde Johannes som just börjat gå för att se om han hade några pengar vilket han inte hade. Jag hade tur att busschauffören var snäll annars hade jag inte tagit mig hem;)


Kultan

Idag har varit värsta dagen på väldigt länge må jag säga. Jag satt och skrev biologiprov i över två timmar och jag skrev HELA tiden. Man hade knappt tid att tänka så stressigt var det. Egentligen var det meningen att man skulle hinna det där på en lektion vilket är 80 min men det kan jag ju säga att det hade jag inte klarat! Superstressad var jag iaf efter provet för då hade jag missat hela lunchen och mer än hälften av svenskan där jag skulle skriva klart mitt PM inför talet på tisdag. Det fick jag istället göra på engelskan så jag missade grammatik ´som jag verkligen behöver göra för jag suger i engelska. Sedan på idorttsfyssen så hade jag glömt mina saker hemma så kunde inte jobba och vi har redovisning på måndag. Därför så bör jag jobba nu och inte skriva här men när jag läste nemi så var jag bara tvungen att lägga in den här så varför inte skriva lite också? 


                         


Shopping=)

Idag skulle jag och Johannes leta reda på en ny bikini till mig men efter en affär med sådana blev jag less. Plus att många butiker inte ens har börjat med det än. Men det blev dock två tröjor från H&M istället. Alltid kommer jag hem med någonting när jag varit på stan. Att fika när man går på stan är nästan ett måste så självfallet blev det fika idag med. När vi gick förbi Roasters såg jag att dem hade öppnat igen och blev nyfiken på hur det såg ut där inne. Johannes kom då på idén att vi kan ju faktiskt fika. Så det gjorde vi. Det var jättefint där inne nu och stort har det blivit! :D

                                                Dagens fika:

                            


                      Varm choklad                             Morotskaka

Söndag

Jag har varit på basket i Råneå hela dagen idag och halva dagen igår. Leos Cup gick av stapeln den här helgen så jag har spenderat helgen med att coacha basket:) Mina små 98:or som inte är så små längre spelade jättebra och kom 3a i cupen! Det här är första cupen vi spelar som vi har haft placeringar så det var jätte kul att se dem så taggade:D Ett stort grattis till gladans f.98! Nu är det bara tagga om till nästa cup som är om någon helg.


                  


Fredag

Morgonen började med att väckaren ringde vid kvart i sju. Somnade om till åtta då den ringde igen. Ska jag vara helt ärlig så ville jag inte kliva ur den varma sängen så jag stannade under täcket tills klockan närmade sig halv tio. Jag kan tala om att min lektion börjde tjugo minuter senare men det sket jag fullständigt i. Någongång måste man väl få ta lite sovmorgon! Det första jag gjorde när jag kom till stan vid elva var att möta upp med Linn på Stinas Mat och för att käka palt:D Sedan kom Pasi förbi och snackade lite men hann inte prata särskilt länge för min lektion började tolv. Fysik och kemi var vad som väntade resten av dagen men jag spenderade lektionerna med att halvt om halvt lyssna på vad läraren sa och spela quadrapop på Hahlins mobil ;)

På kvällen kom Johannes och hämtade mig så stack vi och bowlade. Helt otoligt så fanns det flera lediga banor men det var ju trots allt plannja så kanske hade med det att göra. Efter att ha spelat i en timme var min arm helt slut och jag svettades som en tok. Det var skönt att komma ut efter det kan jag säga. Hungrig och törstig var jag också så vi gick och käkade på max. Det var väldigt länge sedan jag åt där innan igår faktiskt. Med lite mat i magen gick vi en promenad runt stan innan det var dags att börja rulla hemmåt. Skulle nämligen upp tidigt dagen därpå eftersom 98orna har Leos Cup i Råneå.

                      

Lördag

Eftersom jag gick och lade mig vid halv fyra och vaknade kvart i åtta av mig själv var jag ganska så trött hela lördagen. Dagen spenderade jag med Anton som kom vid tolv-ett tiden och åkte vid halv tio. Vi hann med ganska mycket faktiskt. Vi pratade, åt lunch, kollade på foton, pratade mer, gick på konsum, han färgade mitt hår, pratade ännu mer och käkade middag på björx pizzeria:) En härlig dag med en bra början och ett bra slut! Jag kan säga att jag sov som en stock hela natten tills klockan ringde morgonen där på. 


                      


Helg

Jaha då var sportlovet 2009 slut då. Men trots att jag själv tycker att jag inte gjort ett skit så har jag hunnit med en del. Varit med kompisar och haft kul har jag iaf hunnit med:) Som sagt så var jag, Linn, Johanna och Filippo på bio i fredags och såg Män som hatar kvinnor. Innan bion så gick vi och köpte dricka och lite godis på kioskbaren mitt emot och gick och satte oss på max. Johanna ville smaka Linns dricka men Linn ville dricka först så Johanna tröck lite för hårt på flaskan precis när Linn skulle ta den i munnen. Gissa hur det gick? Linn fick dricka på byxorna och fick den här minen på läpparna:            
     
              

Johanna denna:

              

Och filippo:



              

Bio

Män som hatar kvinnor

En väldigt bra film måste jag säga. Lagomt spännande och lagomt läskig. Helt i min smak men dem har dock missat mycket detaljer från boken som var lite av ett missnöje och se men man kan ju inte få med allt i en film. 

Betyg: 4 av 5 pinnar

Sportlov

Veckan har gått jävligt segt men ändå väldigt snabbt. Lovet är nästan slut och vad tusan har jag gjort? hmm...få tänka efter, varit hos farmor, chillat, tränat(1 gång:S) och åter chillat med några kompisar. Inte mycket SPORTLOV har det varit iaf. Jag ska skärpa mig nu! Från och med nu är det dags att sätta fart här, jag ska fokusera på skolan, träning, kompisar och festa!!:D och fram för allt ska jag ta hand om mig själv och sluta tänka så förbannat mycket, livet blir bara segare då. Ikväll blire bio med Linsi och kompani. Det blir att se den efterlängtade filmen Män som hatar kvinnor! Eftersom man har läst böckerna måste man ju bara se filmen:D

RSS 2.0