Party!

Halloween hägrar över landet och är för många ett yppeligt festtillfälle. Igår hade jag en rikigt trevlig kväll med Linsan och några från hennes klass. Förfest på bergnäset som sedan fortsatte med att fara in till stan och vidare på krogen. Men som vanligt kommer jag inte in eftersom jag inte fyllt 18 än. Men men inge depp för det, träffade en polare som hängde med till max där vi käkade en fylleburgare som knappt gick ner. Efter det hade jag en mysig kväll med denne personen!

Idag är det party i Stridholm-piteå. Jag hoppas att det blir riktigt trevligt, roligt med nytt folk och ny stad!

Ha det gött, ska hjälpa mamma med maten nu hade jag tänkt!

The best!

Låten som passar in i mitt liv. En person spelade den för mig...


Cause tonight,there’s a new love in town
Waking emotion, I thought I’d never find
Yes tonight how you turned it around
I wanna tell the whole world
There’s a new love in town


...bästa låten jag hört på länge!


Hösten blir till vinter

Snön faller ner över Luleås trista gator ännu en gång. Är den här för att stanna? Ska vi äntligen få slippa de mörka och blöta vägarna som är omringade med kala träd vars löv precis har fallit? Nej, det tror jag inte. Det är alldeles för varmt än, men jag skulle vakna med glädje om jag tittade ut genom fönstet och solen sken upp ett vitt snötäcke liggandes på vägen. Det finns inge värre än den här årstiden! Allt är grått och trist, blöt och burrigt. För kallt för sommar kläder, för varmt med vinterkläder. Men det är trots allt naturens gång och ett bra tillfälle för kroppen att succesivt vänja sig vid kylan som sakta med säkert smyger sig på...
       Nog om det tråkiga vädret! På fredag bär det förmodligen av till kobban där jag ska inviga min nya skidutrustning! Jag är sjukt taggad på en vinter med fullt av slalomåkning. Har inte haft egna skidor på säkert 5-6år så känner mig lite upprymd av mitt nya inköp för årets säsong:) Så se upp i backen annars får du hål i nacken!

/Linn


motgångar

Alla har vi motgångar, alla har vi framgångar men just nu verkar det vara motgångarnas tid som är inne för mig. Prov på prov raddas upp framför mig som jag inte har någon ork att plugga till. Infektion på infektion verkar drabba mig så jag aldrig blir frisk. Har inte kunnat träna ordenltigt på snart två månader och det gör mig otroligt rastlös. Ska lyckligtvis ta mig ut på en promenad ikväll och pälsa på mig min vinterjacka så jag slipper frysa.
         Tur i spel, otur i kärlek, är det inte så man brukar säga? Tänk om man har otur med både och? Jag verkar aldrig lyckas när det väl gäller, när jag väl är intresserad. Suck!


RSS 2.0