Hemma i sverige på besök

Jag måste ju medge att det känns lite underligt att sitta här i mitt rum efter två månader borta. Givetvis är det underbart skönt och kul att vara hemma igen även om det är bara för några dagar, men jag kunde knappt somna igår för att tankarna bara flödade genom gärnan i blandad ordning. Har drömt konstiga drömmar hela natten känns det som, kommer dock inte ihåg vad jag drömt nu men drömt vet jag att jag har gjort.
   Idag har jag ett ganska fullspäckat schema redan från morgonen. Blir först nu, snart att fara och simma, frissan klockan 12, hälsa på mormor och moster efter det, träffa Emelie vid 15, fara till mitt gamla lags träning och titta ett tag vid 17, fara på Jessicas redovisningskväll vid 18 sedan hälsa på Linsans mamma och Petter för att hämta OTH och säga hej!

Imorgon blir det lugnare, då ska jag på indoor walking vid halv nio sedan hälsa på farfar om han är hemma sedan går jag nog på stan en sväng och invätar möte med Idaaaaa, sedan blir det att spendera eftermiddagen med henne och käka nå gott innan jag beger mig hemmåt för Idolmys med familjen! Blev besviken att Jessicas match mot Antnäs blev inställd. Den mest spännande matchen under året tror jag till och med, och jag missar den plus att jag missar att se mina knattar spela innan jag far tillbaka igen!=( 
    På lördag är det farmen som gäller, kommer leverera, vi kommer leverera rättare sagt. Är sjukt taggad på att få parta med mina tjejor här hemma. FAN ATT DU INTE ÄR HEMMA LINSAN!!! Vi får partaya på jullovet istället =) Fyfan, när ska man vila från det där:O

Nu har jag inte tid att skriva nå mera tror jag bestämt, ska ringa några samtal sedan beger jag mig in till det lilla city som vi har här;)

Pussssssss

Underbar middag!

Igår hade jag fulltspäckat schema hela dagen. Klev upp vid tio för att äta frukost och ta avsked av familjen som åkte till Frankrike och lämnade mig ensam i huset i fyra dagar innan jag själv åker på en kort tripp till Sverige, Luleå. I samma veva som dem åkte iväg med bilen tog jag mig till Sydenham för ännu ett spinningpass på La Fitness. Efter det var jag ganska död så for hem och åt lite pasta med pesto, skinka och tomat medan jag skrev handlingslista inför kvällens middag. Det blev det melon och parmaskinka till förrätt, tacokryddad lasagne till huvudrätt och Cheesecake med varma hallon till efterrätt! Hur gott som helst blev det. Förövrigt var det en supertrevlig kväll men tjejorna Caroline, Jennie, Matilda och Hanna. Vid elva när alla var proppmätta skulle vi bege oss till Kings cross för ett studentparty som erbjöd bra musik men annars inte så bra häng så vi bestämde oss för att dra vidare. Matilda kände sig inte så kry så hon skulle ta en taxi hem redan då vid halv ett och jag bestämde mig för att följa med henne. Jag var för mätt och trött för att orka dansa och njuta av kvällen. Sängen var ett mycket mer lockande erbjudande!

Kort och gott så var kvällen superlyckad iaf =)

Nu ska jag ta en powernap framför tven till någon bra film sedan bär det av till Stratford för lite bio och mat! Ha det bäst, Sverige-kommer snart!

Puss och kram










Pigg som en nötkärna

Okej den där rubriken har ingen logik alls men saksamma. Igår var jag så trött och seg under hela mitt andra arbetspass. Hade i princip ingenting att göra förutom att passa Marcus som leker ganska bra själv må jag säga. Sedan när de andra barnen kom hem blev det inte så mycket mer att göra. Lekte lite med Sophie och Marcus men det var då det lilla. När jag äntligen fick sluta så var det dags för tjejornas fredagsmys. Då brukar dem se på film och mysa med en chipspåse i soffan. Denna fredag hade jag tänkt ta det lugnt och ändå vara inne, varför inte sitta nere i soffan med barnen och se på jungelboken ist för att ligga ensam uppe på mitt rum och glo på någon film? Så jag åt min mat framför tven sedan fortsatte jag se till filmen var slut med Alice i famnen! Dom är så söta när dem väl är på de humöret=D Efter filmen var slut vid niotiden gick jag upp på mitt rum och satte på Mamma Mia och la mig i sängen med kläderna på. Jag somnade kanske efter en halvtimme av filmen om en det och vaknade sedan av ett sms vid tvåtiden. Kanske dags att klä av sig och lägga sig på riktigt?;) Eftersom att jag somnat så tidigt så vaknade jag självklart tidigt också. Första gången var 7.16 och andra gången 8.44, vid 9.00 ides jag inte ligga kvar nå mer så jag gick upp och åt en god frukost bestående av Havregrynsgröt med lite mussli i, två rostade mackor med smör, ost, skinka och salladsblad på och ett glas mjölk! Nu taggar jag inför spinningen som börjar klockan tolv=D

Ikväll blir det utgång med tjejorna på underworld!

Puss tjaaaao saknar er där hemma, syns snart =D

Shoppa, shoppa, shoppa!

Det går inte så bra för mig att hålla mig inom ramarna i min ekonomi. Jag har 70 pund i veckan och hittills på sex veckor har jag aldrig lyckats klara mig på bara det. Alltid är det något jag vill köpa. I veckan så betalade jag även mitt gymkort på 40 pund dvs att jag bara hade 30 pund att tillgå plus att jag jobbade för Paula och fick 15 pund extra. Jag hade som tänkt att nu, denna vecka(eller det har jag tänkt resterande veckorna också)så ska jag klara mig. Ska bara köpa nylånstrumpor på Primark. Men Primark hade så mycket mer billigt att erbjuda att shoppinglistan drog iväg! Fem-pack nylånstrumpor, ett par vanliga strumpbyxor, leggings med jeansmotiv, väst,  tygskor, tröja, t-shirt, klänning, tre par trosor, en bh och ett par vantar-för endast 47,60 pund vilket blir ungefär 530 sek! Hur billigt som helst, nu borde jag klara mig från shopping ett tag! SÅ nästa vecka då ska jag klara mig på 70 pund!

Ikväll blir det nog bio igen. Life as we know it tror jag det blir =)

Ha det bra där hemma och Linn du har det bra där borta hoppas jag =D

Ses snart kallsverige!


Awsome weekend

Kanske ska börja med vad som hände förra veckan innan jag berättar om helgen. Det var en härlig vecka med vinbio, livemusik i putney, barnvaktning och träning! Har också varit på golunch i Soho med en kompis. Nu så, helgen. Fredag tog jag det lugnt och såg på film, var ganska trött och seg efter veckan så gick och la mig vid elva. Helt otroligt men så var det. Steg då upp vid nio, halv tio tiden på lördagsmorgonen och var på gymmet vid elva:O Sedan for jag till Aldwych och traskade upp till två stora marknader och kollade på en som uppträdde utanför St Pauls kyrka.



Han var svinduktig och rolig som tusan =)

Efter det gick jag vidare till Leicester square och kollade in de stora biograferna och fortsatte sedan efter Neils St. Det är den berömda skogatan, det är i princip skoaffär efter skoaffär där men jag hittade inte ett enda par! Jag åkte med bussen till Marble Arch och promenixade till Svenska kyrkan och åt en kanelbulle och läste expressen. Stog jag bara en massa smörja om riksdagsvalet, tråkigt! Därefter gav jag mig iväg på skojakt igen, jag hade inte gett upp, ett par skor skulle jag ha med mig hem till kvällens party! Och det fick jag, använde dock upp veckans lön till bara ett par skor men det fick det vara värt. Blev kär så fort jag såg dem! Sköna gulliga och snygga party/vanliga dojor med perfekt klack=D Kvällen var räddad och jag hade otroligt kul! På vägen till puben där jag skulle möta upp Oliver var det två st som kommenterade hur snygg jag var i kväll och en som sprang i kapp mig på Oxford St för att säga hur fint hår jag hade. Aldrig varit med om nå liknande!
  På söndagen jobbade jag som kalasvärd på Sophies treårskalas här i huset. Det var fullt med treåringar med tillhörande föräldrar som sprang omkring och lekte! Kalaset var lyckat och inte alls så jobbigt som jag tänkt mig =)

Kort sagt så var helgen amazing!

Igår var jag och Kiin på bio och såg Death and Life of Charlie St Cloud, mycket bra film (såklart Zac Efron hade ju huvudrollen) men lite svår att hänga med i alla svängar! Haha

Börjar om tio min så bäst att sätta nå mer i magen innan det bär av att hämta barnen!


Så spenderade jag denna lördag

Efter att jag lyckats palla mig upp där vid elva, slitit mig från datorn och klätt på mig for jag iväg till waterloo och började min vandring längs South Bank. Det blev en härlig tripp längs med Themsen med många intressanta stopp. Jag har varit in på två gallerier och sätt målningar från lite diverse konstnärer. Den enda jag kände igen var Francis Bacon, som jag i nian valde att måla av en målning från, men det var kul ändå. Jag gjorde även ett stopp på Starbucks Coffee och köpte en hasselnöts-varmchoklad på väg ut från första galleriet. När jag kom ut på gatan var det fyra stycken killar som höll på att tricksa med sina cyklar. Riktigt duktiga var dem, lite coolt att kolla på! Jag gjorde även ett stopp på The Clinks prison museum där man vandrade omkring i fängelsmiljö och kollade på avbildningar av folk som satt i dåtidens fängelser och läste om de olika metoderna att döda och tortera folk på. I slutet fick man ta en bild när man sitter i en stol som man sedan kan titta på, på nätet. Har dock inte gjort det ännu!

Jag hade lite otur när det gäller kameran. Glömde kolla batterinivån innan jag for så jag hade inget batteri i kameran när jag väl ville fota något. Det blev några ynka bilder med mobilen bara. Kändes lite surt när jag har en bra kamara! Men men , livet är inte alltid rättvist. Efter min långa promenad åkte jag till en stor Tescoaffär i Brixton och köpte cola, frusna hallon(ville egentligen ha frusna jordgubbar), chips, Ben and Jerry-glass, mörk choklad och vindruvor att bunkra upp inför kvällen med. Eftersom det blev utekväll igår kände jag att det kunde vara skönt att ta det lugnt och vara hemma ikväll och bara se en film. Är även lite förkyld igen så passade utmärkt! På väg hem köpte jag även med mig Fish and Chips till middag. Säger bara det, aldrig mer. För mycket friterat=BLÄÄÄ! Efter halva portionen var jag spyfärdig.

Nu ska jag se om jag kan fortsätta se filmen jag höll på med!

Ha det bra allihopa

/Linn


It´s Friday =D

Det är fredag och bara fem arbetstimmar kvar innan helg. Idag väntar en partykväll i Bank, Hannas arbetskamrat ska ha party på någon club där! Sounds great=D Men innan det ska jag och ta en fika med Jennie någonstans i Herne Hill och så ska jag vara duktig och post ett vykort till mormor som jag lovat göra innan jag åkte hit.

Idag ska jag även boka min resa hem över jul, ska försöka komma undan så billigt som möjligt så ska försöka deala med chefen om jag kan få en extra dag ledigt när det skiljer över 1000 spen att åka dagen efter!

Fick veta igår att familjen kommer åka bort tidigare i augusti än vad de tänkt först så kommer få fyra dagars ledighet ensam i huset i London innan jag åker hem till Sverige =) Sweet som tusan ska det blir, ska faktiskt ta vara  på dagarna och åka någon längre bit och kolla vad London har att erbjuda när man ändå har tid =) Alla kommer ändå jobba då;)

Nu ska jag lägga mig och vila lite, eller kanske äta lite mer?...Hmm, ingen träning idag men ska försöka ta mig till gymmet för ett spinningpass i helgen! Om nu inte halsen sviker mig ännu mer=(







Lekte lite turist i onsdags och var och fotade i city;) Ville ju också ha lite egna bilder på saker här!


RSS 2.0