hellu

känner mig helnöjd över det jag åstakommit idag faktiskt. gjort klart en analysgrej, läst säkert 50 sidor i min bok och ritat en bild som jag sedan ska rita i tursh på bilden i skolan:) jag har även hunit med att vara och kolla på match och tittat tv, såg på världens segaset film där dem knappt pratade någonting:P pappa lagade kassler idag! mikn favvo:) det var länge sedan han överhuvud taget lagade mat så jag blev såklart supernöjd när han gjorde kassler när han väl lagde mat:) det var nogjag som väckte tanken inom honom. Vi skulle nämligen äta kassler hemma hos mamma för några veckor sedan och då ringde jag och frågde om receptet. när jag sedan kom till pappa nästa gång, alltså för två helger sedan, hittade pappa det "berömda" kassler receptet so jag velat ha! Till min förvåning så fick jag vet igår att pappa skulle laga kasslern som jag så länge hade väntat på:) det blev liksom inte att vi lagade den hos mamma eftersom vi fick receptet efter vi hade ätit upp kasslern som vi tänkt göra den utav:P det lev iaf super gott!!! tack pappa:) du betyder, även fast jag inte talar om det så ofta!

nu sitter jag här vid datorn och klockan börjar närma sig fem över ett. undra när Johan hade tänkt komma hem idag då? jag brukar för det mesta sova när han dräller in på kvällarna, men i går överraskade han mig med att komma hem kl 10 så idag tänkte jag överraska honom med att vara upp när han kommer hem. när nu der blir...?

kan ju passa på att berätta att dagen också har varit lite konstig, det har som hänt lite saker som förvånade mig totalt! En kille från min gamla klass skrev till mig , vi har inte pratat med varandra sedan vi började gymnasiet och det konstig var att han var hur trevlig som helst. om  man nu kan vara trevlig på msn?:P senast jag snackade med honom sa han att han hatade mig. jag tror ju inte han menade det på störsa allvar men jag brydde mig inte så mycket. det hände så konstiga saker i somras så jag sket i vilket. på något sätt kändes det ändå ganska kul för jag ser han ganska ofta på bussen och i skolan och så.


nu är det nog dags att sluta skriva. Detta var iaf min lördag, hejdå och hade så bra! /Linn


shiiiit

hade idrottsfysiologiprov idag! undra hur det gick? jag hoppas som fan att jag får MVG på det! hade det på förra så det skulle sitta som "picken öve i:t" om jag fick det på det här provet också!!=) för övrigt hade jag bara bild idag, den gick asfort så jag hann knappt blinka;) jag blev färdig med en bild som jag har gjort om fyra ggr för att jag MÅSTE få MVG på den annars drar ner mitt betyg:S jag suger verkligen på att måla med akvarell:p hur som helst så hann jag klart med den och blev hyfsat nöjd. vi får se hur det slutar... har bara eget arbete kvar innan kursen är slut, det måste jag också göra bra annars får jag verkligen inte mvg:(  nu måste jag skriva klart nå arbete i historia som ska in på fredag:S inte nog med det, jag har ett svenskaaarbete som jag inte fattar någonting av heller som också ska in på fredag:( hjäääääälp miiiiiiig!!

hejdå /Linn

du är den bästa

många i mitt liv betyder, men vissa betyder mer. familjen försåss , alltid på topp.
men just i detta tillfälle så tänkte jag mer på min bästa kompis Linn som betyder så jävla mycket! bästa humor har vi och säkert den bästa, längsta och starkaste vänskapen istan!

vissa gör ju livet ljusare!!

puss på er alla! PS. Linn du är bäst! //Linn


lov=)

ja herregud vad snabbt tiden går:S höstlovet är sluut!:( nu få man vänta sju veckor innan jullvet typ eller nå. näista vecka kommer bli rktigt kuL! Linn och jag har hennes mormors lägenhet i stan för oss själva hela vecka:D fyfasen vad kul:) kanske skriver nå mer under den kommande veckan om jag hinner;)

RSS 2.0