The last week is gone...

På måndag börjar skolan igen efter ett 11 veckors långt uppehåll. På ett sätt ska det bli skönt att återgå till det normala men den känslan lär nog bara sitta i tills allt det tunga arbetet börjar, dvs. efter första veckan. Skulle tippa på att jag kommer vara less redan då och kommer längta efter jullov. Men jag har bestämt mig att jag tänker gå in med inställningen att allt är kiul så bli det i alla fall lite roligare än om man har inställningen att allt är pisstråkigt. Det är bara två år kvar och det kommer gå fort det är jag helt säker på så det är bara ligga i och jobba stenhårt, eller så hårt det behövs. Man ska inte jobba mer än nödvändigt;)
   Nog om det. Nu för tillfället sitter jag vid Antons dator och väntar på att maten ska bli klar, som jag hjälpt till med för ett tag sedan. Idag har det inte hänt något speciellt förutom att Jessica(lillsyrran) haft grillparty för klasskompisarna. Jag  hade inte så mycket att göra där så drog till Anton , var till och med duktig att ta cykeln för en gångs skulle. Nog för att jag valde det sämsta tillfället eftersom jag hade med både datorn och en fet handväska för att jag ska på dop imorgon och sitta hamnvakt ikväll. Det behövs lite kläder så man inte fryser, det gjorde jag förra gången när jag blev riktigt övertrött.

Den här veckan har varit toppen faktiskt! I måndags hade jag, Linn, Ludde och Anton filmkväll hos Anton, med blandade aktiviteter. Vi möttes i stan för att hyra film, efter några om och men valde vi tre stycken och sen drog vi vidare till storheden och handlade det vi ville äta. Det blev en jättegod middag bestående av BBQ-potatis och fläskfilé i gräddsås:) Kvällen fortsattes med biljard, där jag och Linn chockerande vann, dansmatta, film, marioparty och kortspel. Det blev en sen kväll och alla sov över så "myset" fortsatte även dagen efter med sista filmen, en biljardmatch till och ännu mer kort. Kort och gott filmkvällen/natten/dagen blev väldigt lyckad och trevlig:D
   Veckan fortsattes med bad i Piteå, stan och shoppade skolsaker, mysdag med pälsklingen med promenad till stan och åt glass och provade jeans och sedan en myskväll hos Linsi=)

Det var allt för mig den här gången för börjar bli riktigt hungrig nu så byebye!

//Linn

En riktig film helg=)

Jag ska väl ta helgen från början. Först och främst så tillbrringade jag förmiddagen på fredagen hos älsklingen i G-stad och sedan bjöd jag Linn på en filmkväll för mamma och dem for till kuoksu. Vi såg White Chicks och lite oth med mycket mys och gott att äta. Sedan anlände Camilla och vi fortsatte kolla på oth plus lite prat och koll på scheman inför läsåret. Vi slocknade helt utmattade vid tolv kanske, vet inte riktigt, kommer bara ihåg att jag var väldigt trött:P
   Lördag: solade på baksidan på morgonen, hälsade på mormor och morfar, for till pappa (tro det eller ej) har inte varit hos honom sedan juli kanske.,, for till Anton, åt och käkade glass och spelade minigolf. Jag vann med 10 p:D hihi, sedan for vi till mig och sov, eller snarare halvsov för jag for och hämtade Linn i stan vid tre-tiden och sedan somnade vi kanske vid halvfem igen. Var ordentligt trött på söndagen, helt otroligt att jag orkade med att se film och vara uppe till 2 för vi klev nämligen upp tidigt, typ vid nio för att det var så ljust:( det blev hur som helst en trevlig kväll med klasskamraterna som man knappt sett på hela sommaren.
   Idag, måndag så blir det återigen filmkväll men den här gången hos Anton med Linn och Ludde:) Ska dra ut på en cykeltur nu, har legat inne och sovit hela dagen måste pigga upp mig lite så jag orkar med kvällen;)

Puss & Kram /Linn

 Älskas på Anton mest=)

RSS 2.0