This was my lucky day I think

F*cking amazing weather! The spring is totally here. And that was celebrated by swedish "sugarcake", direct translated, in Dulwich park with the kids. Believe it or not, the kids mum came with us too. Never been with all of them in the park before. Pretty stange actually. She was stand talking to some other mum when i was runing around the playground and chasing the youngest kid ;P It wasn´t just the weather who was good with this day. The woman i talked about before about a new job was calling me and she seems to be nice. We´re gonna meet in march and talk about the job and get to know each other. If its seems good, and i get way more paid than i do now, i get an own place to stay in and a good schedule, then maybe i consider to stay here an other year. On top of this i got a babysitting job this saterdaynight so I can earn a little bit more money! This evening was pretty good too. Me and Hanna watched the wedding crashers and ate chocolate-pudding with whipped creame=)

Think im ready to go to bed now, its friday tomorrow! Can´t believe it but its amazing, looking forward to the spinning class on saterday! But first we´re gonna shake some ass on the underdog tomorrow ;D

Pain

Sitter just nu och pustar ut efter en löptur på 7.3 km. Känner mig riktigt död, speciellt i mina benhinnor. Förmodligen får jag ont i dem pga mina skor eftersom jag haft dem i sisådär 5,6 år men har inte fått det tidigare när jag sprungit hemma. Men det var ju iof ett halv år sedan jag sprang i sverige. Men Carro sa samma sak. Sen hon börjat springa i London så får hon ont i benhinnorna. Hur som helst måste jag köpa nya skor men problemet är att jag har ett presentkort i sverige på team sportia och utan det har jag inte råd att köpa några och jag kommer inte åka till sverige förrän i juli. Its sucks to be poor!

Nu ska jag gå ner och äta lite mat innan jag ska göra min sista timmes jobb för dagen innan barnvaktningen börjar. Då ska jag sjunka ned i soffan och slå på en film!


Kramisar



Så här såg mina ben ut efter springturen i dulwich park ;P


Roliga helg

Helgen började väldigt lugnt med pizza och barnvaktning framför tven och skype på fredagen. Hade bokat spinning redan på måndagen för att jag verkligen ville ha en plats till lördag men redan då var det fullt och jag stod tvåa i kön så jag hade förhoppningar att någon skulle avboka så jag fick plats men fick aldrig något mail så orkade inte fara hela vägen till gymmet för att sedan bara KANSKE ha en plats så jag frågade Carro om hon ville ut och hurta i Hyde Park ist. Hon var på så jag tog bussen i till Marble Arch och mötte upp med henne och hade en riktigt härlig joggingtur! Tiden rann iväg efter att jag följde med Carro för att fixa med hennes gym så fick skynda mig när jag väl kom hem för att vi bestämt att mötas upp kring 6 för att käka middag och sedan se melodifestivalen på svenska puben eller svenska kyrkan. Köket var stängt på puben så fick gå till en annan restaurang som var helt folktom, konstiga rätter och lite underlig personal. Men det var trevligt och efter att försökt tyda vad det stod på menyn bestämde vi oss för att ta en varm apertizer vilket räckte gott och väl. Friterad kyckling och pommes med sallad och bröd! Det var gött. Efter att servitören följt oss till dörren gick vi över till svenska puben och såg melodifestivalen och försökte komma på vad vi skulle göra av resten av kvällen. Kl nio begav vi oss till Camden för att först besöka the worlds end. Världens största pub, iaf enligt vad som står där inne. Är iaf enormt stort! Träffade några där som vi trog med oss till the purple turtle och skakade rumpa till gamla hits!! T.ex. Britney Spears, S club 7, journey och många fler!! Helt galet kul och impulsiv kväll! =D Idag får jag självklart sota för det. Varit rätt seg...

Nu blir det filmmys-step up-och nått gott att äta, eller iaf en macka=)

/Linn


Pretty good

Nog är det ganska bra att tjäna 22pund för att sitta och kolla på film i tre timmar hos en annan familj. Igår satt jag barnvakt åt en familj med två pojkar som faktiskt gick och lade sig direkt när jag sa åt dem. Vilket skulle vara när föräldrarna åkte. Huuur skönt som helst. Fick ta cola och doritos så plockade på mig lite och gick in i tvrummet och satte på Harry Potter som dem hade spelat in på sin tv. När filmen var slut övergick jag till vanlig tv och såg början på Bridget Jones dagbok sedan kom föräldrarna hem från bion. Dem hade varit och sett The king´s speech vilket jag sa redan från början till pappan att jag hade sett och hade somnat under halva filmen. Det var tydligen inte bara jag som hade gjort det. Mamman i familjen hade nu också somnat. Inte en film för min smak.

Får väl se när det blir bio igen. Troligtvis blir det nog till veckan eller nästa. Finns lite filmer jag vill se=) Nu blir det att äta frukost sedan börja bege sig till gymmet sedan handla lite saker innan jag börjar jobba.

Ha en bra fredag gött fölk!

/Linn


Härliga onsdag

Två dagar i rad har jag jobbat riktiga arbetspass på 8, 9 timmar vilket iof känns ganska skönt dock väldigt slitsamt. Fått jobba igen lite av de timmar jag ligger efter men kommer säkerligen sluta med att jag ändå ligger back på timmar innan veckan är slut men får se. Behöver säkerligen inte jobba så mycket tors och fre. Men blir barnvaktning båda dagarna. Imorgon har jag iaf barnvaktning hos en annan familj så tjänar lite extra igen! Grymt bra. Hoppas jag nu får igång ett rull så jag kan sitta barnvakt en, två ggr i veckan hos olika familjer så man får in lite cash. Nu efter att ha varit på gymmet och jobbat i 8,5 timmar så känner jag hur ögonen börjar falla igen. Måste ta mig upp hur sängen och bortsa tänderna och packa upp väskan...suck!

Har varit en trevlig dag iaf. Varit i parken med barnen och hade lite playdate med Kin, Mathilda och Nathalie med respektive barn. Lite kul att få komma ut och träffa lite andra trots att man jobbar. Händer ju inte så ofta mer än att jag träffar samma människor på skolan varje gång jag är och hämtar dem. Till veckan kommer de två äldsta hem från frakrike också. Det blir jobbiga dagar...Men också roliga så jag får umgås lite mer med barnen. Blir nog att gå till basketplanen lite med den äldsta. När hon fick syn på min basketboll ville hon lära sig basket=)

Ska släcka nu tror jag innan jag somnar ifrån detta!

Puss och kram


Hipp hurra!

Nog är det ganska fina pengar att tjäna 30 pund för att sitta barnvakt i 4 timmar en fredagkväll. Såg till att pojkarna kom i säng sedan satt jag och kollade på tv och läste min bok. Inte så värst ansträngande. Det kan man ju faktiskt göra hemma ibland utan att få betalt. Dock så missade jag säkerligen en trevlig middag hos Kin och Mathilda men är man fattig så är man. Kan ju alltid göra något roligt snart då istället! Blir det barca så har jag nu tjänat ihop ca hälften av flygbiljetten på en kväll ;) Inte dåligt alls. Och om jag kanske får det där nattjobbet så kan jag nog tjäna ihop till en deposit och månadshyra om jag sparar ordentligt och tar alla extra jobb jag får. Men ska se till att inte slösa bort all min tid med att jobba så jag får ut nå valuta för pengarna och tiden jag spenderar här. För får jag jobbet på hugossons i sommar så ska jag ta det så jag får lite pengar. Sedan kanske jag åker tillbaka till London och söker jobb eller åker och tågluffar om det är någon som är intresserad av att följa med. Hade varit grymt kul! Jag ska iaf hur som helst lämna lite saker hos Mathilda och Kin, kommer ändå inte få med mig allt när jag ska flytta härifrån. Men som sagt, har absolut ingen aning vad som händer efter juli. Får helt enkelt framtiden avvisa. Jag har alternativet att få bo kvar här i huset under sommaren tills familjen kommer hem efter semestern. Men dem kommer göra om i garaget, som nu ska bli hälften garage och hälften au-pairbostad. VARFÖR kom jag detta år? Jag vill ju också ha egen ingång och få känna att det är lite eget. Fan då ;) Aja, trivs ganska bra iaf. Barnen är ju så gulliga och underbara(iaf oftast)så det gör inte så mycket att spendera lite extra tid med dem. Har börjat vänja mig vid det.

Idag blir det spinning, middag med Hanni och sedan utgång! Härliga lördag=)

Ha en bra helg, pease out! /Linn

p.s Looking back at the old times...




And here i go again...

...on my own
Going down the only road I've ever known
Like a drifter I was born to walk alone
But I've made up my mind
I ain't wastin' no more time

Song: Here i go again-whitesnake.


VÅR!

Älskar vårkänslan! Herregud vad glad man blir bara det är strålande sol och klarblå himmel. Gudomligt skönt väder har det varit idag. Tur så tog jag del lite av det på väg till och från gymmet och sedan på skolgården då jag varit och hämtat barnen! Gillar starkt att det börjar gå mot ljusare och härligare tider. Tänk snart är det sommar IGEN! Men har mycket att vänta innan dess. På fredag anländer Carro till London igen och om tre veckor kommer Jonte hit på besök och ca en månad efter det kommer Mamma med familj! Till veckan börjar barnens två veckors långa sportlov...Det betyder att tiderna inte kommer se likadana ut, ibland blir det skönare dagar och ibland är det bara jobbigt att inte veta när man ska börja=/ Men kommer bara vara två barn i huset efter söndag då de två äldsta drar iväg till Frankrike med sin pappa. Ganska skönt-dock de två livligaste men kommer blir roligt ändå!

Nu ska jag börja dra mig mot Peckham och ytterligare en bio! Denna gång, A little bit of heaven=)

Kram!



Jobben rullar in...

Äntligen har jag fått lite napp på lite extra babysitting. Fick ett samtal från en tjej som behövde någon som "tar hand" om hennes 15åriga dotter några nätter i månaden när hon är på jobbresa. Tänk vad chill att jobba hela nätter och tjäna ganska mycket per natt! Sedan har jag fått lite napp på vanlig babysitting på kvällarna också men självklart så den enda dag denna vecka jag inte kan barnvakta åt någon annan familj är det någon som behöver mig. Ack, ack. Bättre det än inget. Var även en annan som skulle messa mig om vilka tider och dagar hon behövde extra barnvaktning så där kanske man kan få in någon slant iaf! Jag är i stort beroende av pengar! Kanske ska boka barca resan snart! =) Fick veta igår att det kanske går att lösa att jag får ledigt två dagar från jobbet i juni!

Mat, mat, maaaaaaaaaaaaat, jag är hungrig men städarna är i vägen! =(

Kram till er alla!


Nu är det fredag igen?

Skönt som tusan att det snart är helg igen men ojojoj vad tiden går snabbt. Känner mig måttligt slut efter dagens gympass. Sitter i mitt rum med en nyss tömd tallrik framför mig och pustar ut. Funderar om jag ska lägga mig och powernapa dem sista 40 minutrarna tills jag börjar sista passet för denna vecka. Hade varit otroligt skönt men vi får se. Barnvaktning ikväll! Vilket känns väldigt skönt ändå. Jag hade ändå inte orkat fara någonstans ikväll så passar bra att ha fredagsmys med barnen sedan skypa med mamma innan jag slår i gång en rulle och intar soffpositon för resten av kvällen. Imorgon är det spinning som gäller. Och då SKA jag faktiskt gå. Förra veckan insåg jag att det kanske inte är så bra ändå att köra gärnet en timme på spinningcykel och sedan gå ut på kvällen. Men denna helg blir det icke någon utgång så då är det bara tuta och köra =) Efter spinningen blir det att handla mat inför middagen jag ska laga hos Caroline och Mathilda innan jag beger mig till dem och börjar. Ska baka baguetter, laga lax i ugn med klyftpotatis och romsås! Tror det blir gött.

Längtar till sol, bad och värme!


Ha en trevlig helg allihopa!

/Linn


Dagens Nemi



Om man nu kan läsa detta så var den då bra iaf;P Kanske ska köra på den nästa gång jag är på dejt! Haha

(http://channels.msn.se/serier/default.asp?cat=nemi&count=0&date=20110202)


Jag väntar bara...

...på att jag också ska får magsjuka. Nu är det tre av fyra barn som har åkt på det så får se hur länge det dröjer innan någon av oss vuxna får det. Pappan i familjen har feber men känner sig tydligen bättre nu. Alla barnen har haft feber i samband med magsjukan så får se nu om han också åker på det. Jag har käkat vitpepparkorn sen den första hade magsjuka så jag hoppas, hoppas, hoppas att det hjälper även denna gång! Nog om sjukligheter nu. Jag och Biggan ska ut och sporta om en timme. ÄNTLIGEN någon att springa med. Hon har ledigt idag så då passar vi på! Blir att springa uppifrån min gata och sedan ner till brockwell park, runt brockwell park och tillbaka =) Tagga! Var på bio igår och tröck chips och choklad så måste ta i ordentligt idag;)


RSS 2.0