Rough weekend

The weekend started with a visit at Adventure in East dulwich with Hanna. A bit to much to drink maybe and left the place with bruises everywhere...A guy started to pinch us, don´t really know why. Saterday ran out with absolutly nothing done, ok exept from a little trip to the partystore in Clapham Junction and then chill out in Camberwell with Caroline before I needed to take off for babysitting. And then it was sunday, again, the time is going so fast. Sunday and The Church was on board. Hannas last event before she(today) leaving to sweden. Had an awesome time as usual at The Church but my legs and whole body was dead on monday! Today im starting my healthy period before Barcelona. Three weeks, no alcohol, no sweets,crisps, junkfood and just resting, saving money and training!´

Im starving, time for Lunch! Cya All soon, Sweden in 7weeks, crazyyyyyy!

X Linn

Finally

Äntligen har jag lyckats få mitt gymkort uppsagt och sista räkningen betald! Tog bara sisådär tre veckor och 5,6samtal till member service department...Hoja vilket tjorv men det är väl deras business. Det ska vara så svårt som möjligt att bryta kontraktet innan ett år att ingen ids göra det. Men vad har man för val när man lämnar landet? Nu är det iaf avklarat så fick en sak att stryka på min lista. Försökte dock få iväg ett paket med vinterkläder till sverige men kostade 40pund så får jag inte ner dem i någon utav mina överfulla väskor så får jag lämna dem här och ta dem nästa gång jag kommer hit. Orkar inte betala 300spen för att ta en extra väska och sedan över 400 för att skick ett jävla paket också!

Nu börjar det verkligen kännas som sommar här. Solen lyser, klarblå himmel, fåglarna kvittrar och gräset är grönt. Börjar nästan bli brunt för att det inte regnar så mycket=( Men är glad åt solen! Idag gick jag ut barbent redan vid åtta för att stoppa in alla barnen i bilen och frös inte det minsta. Helt otroligt, är inte riktigt van vid detta, man kan ju tro att det är juli. Åtminstånne om man är van vid norrländska somrar;)

/Linn


God Morgon alla morgonpigga själar

I och för sig så är ju klockan halv nio i Sverige och de flesta är nog på jobbet i vilket fall som helst. Börjar om tre min så tänkte slänga iväg ett litet inlägg. Gårdagen var underbar. Gick runt och strosade i Brick Lane med Hanna tills vi inte ides kolla på onödigt små krimskrams och gick och tog en öl på Vibe Bar och lyssnade på lite musik. Gick sedan vidare till The Big Chill bar för en till öl. Kort och gott så har jag haft en jätteskön helg trots allt jobb!

Nu måste jag gå ner och se till att barnen kommer sig till skolan!

Kanske återkmmer ikväll, you never know.

Ha en bra dag=D

/Linn


What a day!

Började dagen ganska tidigt med en löptur i Hyde Park. Hade kommit hem tidigt också om det inte vore för min okloka lilla hjärna och trafiken i centrala London var totalkaos. Tänkte nämligen ta buss nr 3 från oxford circus för att slippa byta buss och gick hela oxford st upp och sicksacka mellan alla turister. Men efter en halvtimme inser jag att det inte kommer komma någon 3a så jag hoppar på en annan buss som inte kom många meter på 15min så hoppade av igen och gick hela vägen från piccadilly c. till westminister bridge där jag äntligen kom på en buss som gick lite fortare. Men var då tvungen att byta buss en gång men hem kom jag mig efter två timmar...Bytte bara springkläder mot solkläder och käkade lite innan jag mötte upp Hanna i Dulwich park där jag satt och solade hela eftermiddagen fram till någon timme sedan. Nu är det barnvaktning som står på schemat.

Hoppas alla har haft en bra dag och tar vara på den underbara helgen!

/Linn



Dagens outfit- jumpsuit från H&M =)

Magen kurrar

Kanske börjar bli dags att ta sig ner mot köket för att utforska kylen lite. Min mage börjar kurra igen. Steg som vanligt upp och åt frukost vid sjutiden och har sedan dess ätit en cream cheese and smoked salmon-bagel. Huuuuuuur gott som helst. Men nu är jag som sagt hungrig igen. Är dock jobbigt att gå ned för trapporna, har sådan enorm träningsvärk i lår och rumpa sedan gårdagens benpass. Men är åtminstånne inte fullt lika illa som den gången jag knappt kunde gå överhuvudtaget för att jag hade sådan enorm träningsvärk i baksida lår efter att ha utfört ryggpress för första gången. Är ju ganska komiskt också att ha träningsvärk i låren efter att ha kört rygg...

Förövrigt har jag haft en trevlig start på dagen. Träffade Mathilda i Brockan igen så följde med henne och killkillen M till paddlingpoolen. Mysigt att sitta och prata och kolla på alla små liv som springer omkring och stänker vatten. I vissa stunder önskar jag att jag hade en sån liten krabat själv. Men sen så kommer världen ikapp och man inser att man kanske inte riktigt är redo för det än på några år...

Ha en superbra dag!

/Linn


Wonderful day

Solen skiner för fulla muggar igen, dock med lite moln här och var som täcker den ibland. Men varmt och skönt är det iaf. Efter att ha kört ett benpass i Ruskin Park och duschat gjorde jag iordning lunch som jag sedan tog med mig till Brockan där jag satte mig under ett träd. Hade packat ner, papper och penna, dator och bok. Efter att ha avnjutit en tonfisksallad alá Linn började jag skissa på den sista bilden jag ska ge till barnen när jag slutar. När jag hade fått nog för idag la jag ner ritsakerna i väskan och tog upp min lilla efterrätt bestående av neutral(naturell)yoghurt och frusna hallon. Otroligt enkelt, nyttigt och gott! Tog sedan upp boken och la mig i solen. Mathilda fick syn på mig när hon vandrade förbi med lillkillen hon jobbar med. Jag skulle då säga vad jag haft för mig och berätta om min efterrätt och fick då inte fram ordet naturell i skallen så blev neutral...Hoja, vad dålig man är på svenska!

Nu kurrar magen igen och det är 4min kvar tills jag börjar. Ska ta mig en smörgås=)

/Linn


First time in a olympic-size pool.

Få inte fel uppfattning nu om den rubriken. Inga snuskigheter här. Idag ska jag och Hanna fara och simma i Crystal Palace. Har aldrig simmat i en 50m pool förut. Ska blir kul måste jag säga. Är satans less på att simma i den 10meters pool som finns på gymmet. Men snart ska väl gymmetkortsh-vetet vara uppsagt så jag slipper den poolen hur som helst. Jag har verkligen tjorvat för att få säga upp det i förtid eftersom att jag lämnar landet. Anledningen är bra men var tvungen att lämna in papper på att jag bokat flygbiljett. Har ringt dem ett x antal gånger och sedan åkt till gymmet bara för att lämna in pappret för att dem skulle skanna över det till member service department. Visste inte exakt vem dem skulle skicka det till så var tvungen att ringa upp och fråga och sedan ringa till gymmet för att dem skulle kunna skicka pappret. Nu ringde jag precis upp member service för att se hur processen går och får svaret att dem inte fått nå papper. Hon skulle ringa till gymmet och sedan maila mig. HOPPAS att detta löser sig snabbt nu! Orkar inget mer...

Nu ska jag se om jag får tag i Hänki-pänki!

Ha en bra dag! /Linn


2 month left...

Kan inte fatta att det bara är två månader kvar innan jag beger mig hem till Sverige igen. Tiden går på tok för snabbt som vanligt. Om en månad sitter vi på ett flyg till Barcelona! Och en månad efter det sitter jag på ett flyg hem till lilla Luleå och mina och när och kära där! Känns helt verkligt när man vet hur snabbt en månad går...Jag har inte insett förrän nu hur mycket jag kommer sakna familjen och vännerna här. Men vem vet vad som händer till hösten? Allt är möjligt eftersom jag inte har några planer alls. Får se vart vinden bär mig! Förra året när jag stod planlös inför hösten var jag livrädd. Första året utan skola och jag hade inte en aning om vad jag ville göra. Men under sommarens lopp kom jag på det och 3 veckor senare befann jag mig i ett nytt land, i en ny familj, i ett nytt rum med inga vänner. Jag började om från noll. Att åka till London var det bästa beslutet jag tagit i hela mitt liv. Och snart är det över...Går iaf inte härifrån tomhänt och tillbaka kommer jag snart vare sig jag stannar en längre tid eller bara åker på semester!

Ha en bra dag gott folk!

/Linn


Skön lördagkväll.

Har i princip spenderat hela dagen med barnen idag. Förutom dem timmar jag låg och sov mitt på dagen. Riktigt mysig dag faktiskt. Fick skjuts av barnens pappa till simhallen där jag tog två av tjejerna på simlektion. Sedan satt vi och kollade på lite simhopp och motionssimmare innan vi begav oss hemåt med buss. Gick igenom en stor park där det var någon utställning av hundkojor(bilar). Var riktigt många som puttrade runt och stod uppställda i en del av parken! Väl hemma åt jag bara lunch och sedan sov jag tre timmar innan jag skulle börja jobba igen vid halv sex. Föräldrarna skulle iväg på någon femtioårs-skiva så började min barnvaktning redan då. Så haft barnen själv sedan sex ungefär. Väldigt skönt faktiskt, dem har varit skötsamma. Vi har sett Eurovision song contest till alldeles nyss då de tre äldsta också begav sig till sängs. Vi har suttit och hejat fram Eric Saade som nu förhoppningsvis kniper en bra plats så vi slipper kvala nästa år!

Nu tänker jag luta mig tillbaka i soffan och njuta av tystnaden som ljuder då barnen gått och lagt sig.
Ha en bra kväll!

/Linn


Friday the 13th

Freaky Friday säger dem på radio. Inte tycker jag att det är nå särskilt freaky idag. Solen lyser och fåglarna kvittrar, allt är i sin ordning. Jag ska snart bege mig till gymmet och försöka få medlemskapet avslutat med hjälp av en one way ticket till Norge. Hoppas att detta inte kommer dra ut på tiden...Ska sedan fara och lämna in mamma, anders och Jessicas oystercard så får jag mig lite penningar där också! Det har jag lärt mig, stressa inte om det känns som om ekonomin är i botten. Det löser sig alltid!

Ikväll blir det utgång med Hanna och Jennie, känner mig taggad!

Ha en bra dag allihopa, kram Linn=)


God dag gott folk!

Solen lyser för fulla muggar och jag har precis återvänt in efter att ha legat ute och läst och sovit en stund på baksidan. Kan fortfarande inte förstå hur det bara kan vara början av Maj och det är såååå himla varmt och skönt. Som lule-bo är man inte så van vid det! Like it alot!

Snart börjar andra arbetspasset för dagen och efter det beger jag mig till Peckham för bio med Kin och hennes sister. Water for Elephants blir det!

Ahoy hoy!


6,5 vecka kvar!

Jag insåg just att det bara är 6 och en halv vecka kvar tills vi åker till Barcelona! Hur underbart skönt kommer inte det bli? Såå skönt! Och sedan insåg jag också att det bara är 10 och en halv vecka kvar tills jag flyttar till Sverige. Både kul och tråkigt...Men vem vet vad som händer till hösten? Kommer iaf vara skönt att vara hemma längre än bara en vecka =D

Ciao, ciao!



Underbart trevligt och god lunch ute i solen!

RSS 2.0