Wonderful day

Jag har varit riktigt duktig och ´tagit vara på dagarna under lovet. Igår klev jag upp vid halv nio kanske och idag vid åtta. Man märker verkligen vad mycket man hinner när man kliver upp tidigt och slipper gå till skolan. Igår for jag och Anton till stan och gick några ärenden och jag åkte hem vid tio i ett. Direkt när jag kom hem bakade Jessica och jag bröd vilket tog några timmar. Var klar vid fyra kanske och då åt jag, for och tränade, såg andra avenyn och läste sedan somnade jag vid tio.
   Idag har varit en bra dag. Som sagt så klev jag upp klockan åtta eller jag låg och läste till tjugo över men so what. Sedan käkade jag frukost, pluggade biologi sedan lite matte också,. Vid tio ringde jag Linn och bestämde mig för att fara till henne så kom dit vid elva. Då var hon uppe i bakartagen, nämligen bullbak:D Hur supergoda som helst blev dem!! Jag hjälpte till att slicka degskålen efteråt och även plåten som hon gjort morotskaka i. Efter allt detta gick vi på en promenad och pratade om våran framtid tillsammans i uppsala och hur våra ungar ska vara. Det är så otoligt skönt att vi är så lika, eller så olika. På många sätt är vi lika men i vissa fall så har ju förstås en människa brister men det är som att den andra fyller upp när den andra inte kan. Vi är som en person vi två, ingen kan någonsin skilja oss åt!
   Efter våran sköna promenad i det fina vädret såg vi på One Tree Hill och fikade lite bulla med mjölk. Måste ju bara lägga in att det är otroligt jävla att jag börjat tycka om mjölk. Nu behöver man inte säga att: nej, jag tycker inte om mjölk jag tar gärna något annat. Nu är mjölk fan det godaste man kan dricka, riktigt iskall mjölk!! Nå ja, tillbaka till OTH , vi såg två avsnitt och änligten blev det bra med alla igen, iaf bättre:) Vi hann även med en promenad upp till skolan och satt och pratade i gungorna och fryste rövarna av oss.

Imorgon då bär det av till storheden där jag och Linn ska promenixa in till stan och vandra omkring ett tag där:) Mer om det imorgon alltså.


                    



 
                    


Dagens bästa: Linn- Vad fint det ser ut när det lyser så här. Nästan som en spotlight.
                             Jag- Linn? Det är en spotlight! HAHA

Du är så söt gumman:)


half way

Nu har halva veckan redan gått och snart flyttar jag hem igen:( fan vad skönt det hade varit med en egen lägenhet, som man då och då kunde bo i och någon gång bo hemma:)

Idag har det varit en enormt chill dag måste jag ju påstå. På matten fick vi jobba och gå och göra en lupp-undersökning och det tog typ halv lektionen så hann dock inte så mycket i matteboken, men men chill ändå. Sedan på biologin hade läraren en snabb genomgång sedan fick vi jobba med några frågor och sedan lunch:) Men så lycklig över maten var man ju dock inte för att det var mosiga fiskpinnar... Väl uppätet så gick jag och gav älsklingen en kram innan jag gick vidare till svenskan där vi bara såg på film i princip. Vi började nämligen att se Romeo och Julia igår och skulle se klart idag. Hon trodde att det bara var en kvart kvar av filmen men det var tydligen nästan en timme;) Så det blev ju chill det också. Innan engelskan så upptäckte jag till min stora förvåning att engelska lektionerna på onsdagarna är 10 min kortare än vad lektionerna brukar vara så blev ju glad för det och så visste jag att vi skulle läsa i 40 min i våran engelskabok så lektionen flöt på väldigt snabbt! Då var skoldagen över, yes, då drog jag hem och övervägde att gå och simma, men insåg att jag ville hällre gå till kulturens hus och försöka få hem några oth-avsnitt på datorn men internet höll på att tjorva hela tiden så fick ingenting gjort på över en timme. Jag beslöt mig för att gå hem igen och kolla om det funkar att bara sätta i nätverkskabeln utan att behöva tjorva annars hade jag fan åkt till björx bara för att internet skulle funka;) Men det behövde jag inte! Det funkade utmärkt och fick hem avsnitten väldigt snabbt:)

Nu är Linsi på träning och jag ska gå och duscha och kanske se nått avsnitt av Andra avenyn, har nämligen missat att se denna vecka.

Dagens bästa: Sitta på kuldens och snacka gamla minnen från högstadiet med Linn och Anton. Har nog inte skrattat så mycket på länge:)


One week in the city=)

Sitter för tillfället framför Linn mormors dator i stan medan Linn ser på Cityakuten. Klarar verkligen inte av sånna program, för rädd för att kolla på operationer och annat i den stilen;) Jag sitter och pratar med älsklingen och skriver här och inte så mycket mer. Som sagt så ska jag och Linn sova här tills på fredag, hur mysigt som helst. Så jävla skönt att bo tillsammans ensamma och bara få vara, leva. Självklart är det skönt att vara hemma också men det är lite kul att få känna att man bor i egen lägenhet trots att det bara är för en vecka.
   Jag och Linn kommer få det så bra när vi flyttar till uppsala för vi passar verkligen så bra ihop när det gäller matlagning, städning, och allt! Samma humor, samma intressen m.m. vi är typ tvillingsjälar, vi kan bara från ingenstans säga samma saker precis samtidigt, ganska fränt:)

Nu är snart cityaktuten klart så ska gå och underhålla min kompis:)

Pusstjoo


Idoooooool

Ikväll blir det en riktigt lugn kväll med idol och sedan en film på TV tror jag. Är hos pappa så då blir det ofta bara hemmakvällar för att umgås lite. Umgås och umgås, vi tittar tv, kan ju inte kalla det umgås kanske:S

Jag har verkligen ingen fantasi om vad jag ska skriva, känner mig bara trött och har det lite konstigt i magen. Kanske ska gå och läsa lite i min engelskabok. Den måste ju också läsas ut...dock inte förrän v.45 på onsdag men känns ändå bra att läsa ut den före så man slipper stressa;)

Jag saknar dig Anton, vill ha dig här nu!:(

Puss och kram

snart helg igen

Det är helt sjukt vad dagarna går fort. Man vaknar på mogonen, far till skolan, är i skolan, far hem från skolan och vips så ska men gå och lägga sig igen. När man vankar på måndag tänker man ååh nej inte skolan igen, sedan kommer man hem och så vaknar man upp och det är plötsligt fredag. Helg, hur kan det komma sig, det var ju helg nyss?:O Man kommer vara vuxen och ha man och barn innan man ens kommer hinna blinka.
   Nu står jag på biblo igen och har faktiskt börjat på svenskabrevet som jag inte tog tag i igår, ska nog gå och läsa min engelskabok nu så jag kommer nån vart med den.

Pusstjoo kanske skriver mer senare.

chilligt värre:)

Idag slutade jag 11! Fy fan vad skönt att någon gång få sluta sådär tidigt. Min tidigaste dag i vanliga fall är 14.00 som kommer försvinna efter jul för att idrottfysiologin börjar:( Då kommer min tidigaste dag vara fredagar då jag slutar 14.50...
   Aja, men iaf så gick jag och gymmade efter jag käkat äckelmaten på skolan och körde mitt styrkepass, sedan duschade jag och gick till kuldens och var duktig och lånade en svenskanbok som vi måste läsa. Nu har jag tre böcker jag måste läsa samtidigt. En som jag läser för att den är bra(som jag vill läsa), en engelskabok och en svenskabok som jag måste läsa:S Det är iiicktigt jobbigt! 
   Linn mötte upp mig på kuldens och vi gick till hennes mormor med våra tunga bagar och skulle gå en sväng på stan. Men den trippen blev mycket kort. Den stannade på konsum i smedjen för att vi var lite smått hungriga och självklart så hamnade vi på brödavdelningen och det slutade med att vi delade på en polarkaka (halvmånar). Vi gick fort som tusan tillbaka till hennes mormor och åt upp alla(tre var) med mycket smör och skinka, mums! Dom var så jävla färska och lite småkalla så det var sjukt gott. När vi käkat upp alla kom Anton så vi satt och snackade ganska länge tills vi insåg att vi måste börja dra oss hemmåt för att plugga. Men tror ni att det blev nå plugg för oss? Svaret är ett fett nej! Vi slocknade i sängen i typ en timme innan maten och sedan gick vi på promenad upp till Antons moster i kyrkbyn för att hennes man skulle ta en titt på Antons öga som är lite irriterat. Väl tillbaka därifrån så fick vi lite våfflor till kvällsfika och ett glas iskall oboy!! Efter allt detta tog jag en dusch och nu sitter jag här och ska sova:)

Puss och kram!

Kuldens

Men hallåh., nu sitter jag på kulturens hus, även såkallat kuldens av Ida. Tänkte plugga lite matte och läsa min underbara bra bok som jag lånade av Antons syrra. Men jag sitter här nu och inser att jag kanske inte hinner göra båda två:( Börjar kl två och måste gå härifrån vid tjugo i. Men men jag hinner nog läsa senare iaf så ingen fara...
   Jag hade inte tänkt skriva så mycket så nnu blir det inge mer än såhär. Vill ju iaf försöka hinna lite läsning också:)

Dagens citat: "Ä jag tankspidd, elle?"slut citat.

Måste bara passa på att säga att alla citat hittills kommer från jävulskaps-serien med dagotto i spätsen.

Leos...

...lekland igår. Var väldigt trött både före och efter, var slut från orienteringen i torsdags:P Men kul var det som vanligt, vi brukar fara en gång om året och köra jaga där. På morgonen är det ganska lugnt men frammåt lunch så börjar det krylla av ungar som bara är ivägen för en när man ska springa;)
   Kvällen blev lugn, var först hemma ett tag efter leos sedan blev jag bjuden på mat av Anita och Anders så var där till halv sju, sju kanske ochs sedan fick jag skjuts hem. Efter en stunds datasittande så gick jag och kollade på tv men kände mig lite sugen på några godisar så jag och Jessica for ner till konsum och köpte lite. Observera LITE, det kostade bara 10 kr så man kan verkligen säga att det blev lite men det räcker för mig. Annars blir jag bara less men äter iaf och då blir man illamående. Jag hade ju tänkt se svensson svensson men det var inställt pga nån jävla gala , jag och Jessica såg på Shrek istället men jag somnade efter halva filmen, lika så gjorde syrran det;) I slutet av filmen vaknade jag av att jag började hosta och försökte då få upp syrran ur min säng så jag kunde gå och lägga mig, vilket inte var det lättaste. När hon väl har somnat så är det svårt att väcka henne, men tur som var hade hon inte somnat stenhårt utan pressade sig upp efter Anders sagt till henne;)

Jag somnade för andra gången vid 22.15 kanske, otroligt för att vara en lördagkväll;)

                                         

Orientering i det blöta

När jag vaknade i morse var det första jag hörde att det regnade. YES! Vad kul med orientering i regnet, NOT! Aja, då hade jag fortfarande hoppet kvar att det kunde vara lite uppehåll när jag skulle springa. Men icke då det var så där fint regn så man knappt känner att man blir blöt men sedan inser man att det dryper om en. Inte bara av vatten utan mesta dels av svett. Orienteringen gick bra, hittade alla kontroller utan att springa fel och jag sprang hela vägen trots att jag tänkt att gå pga förkylning. Men har ej haft ont i halsen så enades med mig själv efter många om och men att jag skulle testa springa och så blev det. Malin och Emelie höjde tempot och fick mig att fortsätta springa, HEJA!=) Kom i mål på 48 min ungefär.
   Det värsta var inte regnet trots allt denna dag. När jag skulle fara hem så tänkte jag ta 6:an till storheden och byta buss till 9:an och åka till Anton. Men när vi står där förväntansfulla på att bussen ska komma och vi äntligen ska få komma hem så stannar inte busshelvetet på hållplatsen och byter namn till EJ I TRAFIK och bara kör förbi!!:@ Jaha, då var det bara börja traska mot storheden i sina blöta kläder och sin lite småfrusna kropp...Hade i alla fall tur att 9:an gick 20 min efter att jag kommit till hållplatsen där. Hade verkligen inte pallat att gå ännu längre efter att ha sprungit 5km med skavsår på fossingarna:(  Väl hemma fick jag mig en varm bastu med min supersöta pojkvän:D Oj så gött, nu ska jag vila lite innan jag måste sätta igång att plugga slutspurten i kemin, prov imorgon:S

Puss och hejdå=)

Ps. Glöm inte att titta på Day after tomorrow ikväll kl 21.00 på tv6 ;D


Förkyld

Fan vad less jag är! Jag var förkyld eller iaf snuvig och tepp i näsan för bara några veckor sedan och nu har det kommit tillbaka fast i lite värre form. Har bara ont i halsen på morgonen och har hosta men det vill inte bryta ut ordentligt och det stör mig som tusan! Vill ju inte gå runt och vara halv sjuk och tveka om man kan träna eller inte... ÅHHH! Vill bara bli frisk så jag kan börja träna så som jag vill. Får stress när jag inte kan träna.
   Men idag får jag iaf vara glad för Antons skulle, han får börja träna idag efter 6 eller 8 veckors uppehåll så han är riktigt taggad men har sagt åt honom att ta det väldigt lugnt, så om du inte lyder mig så blir jag sur;) Vill ju inte att du ska skada dig ännu mer så du inte kan spela basket mer överhuvudtaget.

Nu ska jag snart börja bege mig mot skolan, håller på att dö av värmeslag eftersom jag står inne med halsduk:p

Citat: "Pas sa du dig val de ma. Gå och dänk dig i skogen" Slut citat.

Biblo

Har som vanligt hål i 3 timmar på torsdagar från 9.35 till 12.35 men jag spenderar den tiden med att plugga. Trots att vi bara gått 6 veckor i skolan så har vi hunnit få mycket att plugga på. Den här tiden tänker jag fortsätta ägna åt att plugga för då slipper jag plugga så mycket hemma. Det är otroligt skönt att komma hem vid 4, 5 tiden och veta att man kan ägna den lilla fritiden som man har till vad man vill! 
   Ni kanske undrar varför jag inte pluggar just nu utan står på biblo och skriver blogg, men jag tänkte bara ta en lugn pause och kolla runt lite på internet först. 
 

Nog för mig just nu. Tänker ta itu med kemin nu! Tjorå

   <-- SUCK!

Back again

Det dröjde ett tag innan jag orkade skriva hur resultaten blev från helgen. Vi vann alla matcher förutom en. Denna var mot Antnäs som är lite mer seriös än oss. Det blev en lång helg med basketspel och bollar som studsar så var väldigt trött på söndagkväll. Jag och Anton somnade ifrån allting. Vi duchade aldrig som vi tänkt, borstade aldrig tänderna, stängde inte av datorn, jag tog inte av mig mina örhängen och jag gick inte på toa så vaknade mitt i natten och var jättepissnödig:S

För någon vecka sedan när jag och Anton åkte till g-stad så hade jag köpt mandariner och Anton tog en klyfta och började ta bort allt det vita (det tog typ hela bussresan). Den var helt naken när han var klar;)

                                                


I måndags när jag gick från bilden i norra hamn var jag verkligen på bra humör även fast det inte gått så bra på bilden. Det var fint väder och allt kändes bara bra. Helt fantastisk känsla, har mått lite si och så på senaste tiden men har blivit bättre de senaste två veckorna. Det fortsatte bra också, efter bilden tog jag bussen till Linn där jag pluggade engelskaglosor tills jag hade dom upp i halsen, sedan väldigt god mat. Efter matsmältningen blev det body jam plus lite improviserad dans. Härligt att röra på sig!!=)

                   


RSS 2.0