London Zoo

Jag kom mig aldrig för att lägga upp några bilder från London Zoo som jag, Mathilda och Hanna besökte för några helger sedan. Tyckte att det var på tiden nu! Tycker det är lite hemskt att djuren är instängda istället för att vandra omkring fritt i naturen som dem är skapta för men tycker dock att det är mysigt att gå på Zoo. Man får helt enkelt tänka bort det sorliga i det!

När vi kom dit möttes vi av lejon, tigrar, apor, fåglar, fiskar, hyenor(jag avskyr hyenor-Zazu, lejonkungen), grisar, kameler, giraffer, Zebror och mycket mer. Djur är ju bara för söta!!













Kram Linn

I´m home

Nog måste jag allt säga att det är skönt att vara hemma men saknar London och kompisarna där otroligt mycket redan. Näsan är totalt igentäppt, hostan jävlas och sover mig mest igenom dagarna. Var hemma från jobbet idag, kommer vara hemma imorgon också men sedan får det fanimig vara bra ;) Var nog dock välbehövligt att vara hemma och vila idag efter allt som har hänt på senate. Jag har sovit mest hela dagen förutom ett besök på vårdcentralen, matintag och telefonsamtal. Inte förrän vid fyra kom jag mig upp och förblev uppe tills nu...

Ville bara säga att jag nu är hemma, kommer mer sen!

Ha det bra, God natt! /Linn

Packat och klart

Nu står väskorna i princip klara för avgång. Imorgon flyttar jag över till Mathilda och Kins hus för att tillbringa min sista vecka där. Familjen åker väldigt tidigt på onsdag så kommer ta avsked på tisdagkväll och ge mina presenter. Kommer ta lite saker redan ikväll så jag inte får så mycket att ta imorgon för vi ska nämligen på London Zoo!

Idag har jag jobbat sedan 11 i morse för att få iordning maten och huset plus barnen till BBQ:n som nu precis har kommit igång. Några familjer har droppat in och snart sätts grillen igång! Jag ska snart till att gå ner igen och hjälpa till att hålla efter disk och annat tills ikväll...Sedan blir det utgång med tjejorna, dock alkoholfritt för min del eftersom att jag går på antibiotika helgen till ära;P Kommer i alla fall vara frisk till nästa helg då jag ska ha min avslutningsdrink med kareoke och South Pacific efteråt. Planerar mojitos som fördrinkar så då ska fan i mig ingen antibiotika få förstöra!

Jag hoppas att alla har det bra, jag ska nu slå igång ett avsnitt av True Blood och vila lite! Sverige, vi syns om en veckan!

/Linn


Exciting evening with M-dog!

Igår tog jag och Mathilda tillfället i akt att både hyra cyklar och besöka Chelsea. Jag har vela hyra en cykel enda sedan jag kom hit i september, som vanligt väntar man till sista minut med att göra saker men nu är det gjort. Vi hade en jättekul kväll med först promenad till/efter south bank och sedan cykling därifrån till Chelsea där vi försökte hitta en öppen bar eller pub men klockan började gå mot elva så allt stängde...Vi tog en buss till victoria där jag tog tåget och Mathilda bussen vidare mot sig. Lite missöde med tåget, fick vänta först i 25 min på att tåget skulle gå sedan tog det ytterligare en kvart innan det kunde gå för att ett annat tåg hade problem med något. Då det väl rullade tog det mycket längre tid än vanligt för att dem stannade titt som tätt...=/

Nu är jag hungrig! Ha en bra dag!!

/Linn


what a lovely day

Jag inleder dagen med dusch och frulle hos mathilda och kin eftersom att jag inte orkade fara hem efter BBQ:n sedan drog jag iväg till peckham och inhandlade hårfärg, skor(nästan ett måste då man är på primark då dem kostar 2-4 pund dem flesta) och enligt Mathilda horstrumpbyxor. Houseparty med rocktema imorgon! Så min outfit är nu klar, lätt som en plätt, bara strympbyxorna som fattades=) Efter min lilla shoppingtur åkte jag hem och åt rester av den goda maten kvällen innan sedan började min arbetsdag vid tolv. Fick undan all tvätt och disk m.m. innan familjen kom hem efter en heldag i parken. Äldsta tjejen ville baka tigerkaka så vi satte igång med det men det slutade med att alla ville hjälpa till så tog sin lilla tid när alla vill röra, måtta och hälla i. När kakan väl var inne i ugnen så hade vi vattenkrig på baksidan tills det var dags att smaka på underverket! Riktigt roligt och mysigt. När alla hade torkat och ätit gick vi in och la pussel tills det var dags för lillpojken att kliva upp. Då började tjejerna fixa i mitt hår så det stod åt alla håll och kanter. Arbetsdagen började gå mot sitt slut och jag begav mig då till Hyde park för att sitta på en filt med härliga människor och lyssna på livemusik från festivalområdet=) Otroligt härligt!!

Ha en bra dag!

/Linn






RSS 2.0