Ännu en vecka har gått...

Tiden bara springer iväg. Nu är det söndag igen och vad har man gjort i helgen då? Hmmm. festat lite, tränat, umgåtts med vänner och sett lite film. Nu blir det nog att krypa ner i sängen och slå igång någon film, är lite trött och vädret är tråkigt=( Klockan har hunnit springa iväg till kvart i fem så det är inte allt för mycket kvar av denna dag innan man åter igen sätter igång med en ny arbetsvecka.

Livet här är underbart kul, jag njuter av varje stund förutom när barnen skriker och gnäller när man själv är trött;)

Ha det så gött alla!

X Linn

mmmmmmmmmmm im lovin it!

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt förutom att jag försökte springa tillbaka från tjejernas skola men hittade inte riktigt efter de beskrivningar jag själv skrivit upp. Det blev iaf en 30mins springrund men tog bussen hem efter det. Efter att ha hängt tvätt och ätit frulle gick jag och duschade, gjorde mig i ordning och väntade på Jennie. När hon kom förbi gick vi på ett litet mysigt café här i Herne Hill och tog en varm choklad. Riktigt god var den speciellt när vi kom in från regnovädret. Efter en trevlig stund med henne gick jag hem och gjorde lunch och såg ett avsnitt av Goast Whisperer som jag somnade tilll en stund innan det var dags att hämta tjejerna från skolan. Måste ge dem ett stort plus i kanten för hur duktiga dem har varit idag. Inget gnäll eller bråk på vägen hem och nästan inget gnäll ang duschning eller läggning heller! Im really suprised=)

Well now i think im gonna turn on the tv and watch some series then go to sleep!

This was my healthy lunch today:


Update from London!

Förlåt att jag inte hunnit skriva någonting alls här nästan. Jag har bara varit lat för att ta mig dit. Ibalnd är det ganska jobbigt att skriva! haha men nu ska jag ta mig den tiden att berätta för er mina kära läsare vad som har hänt under mina tre veckor här i London.

Utelivet här är toppen! En dålig utekväll här är som en bra utekväll i sverige. Det blir inte tråkigt=D I helgen som var var jag först ute med några kompisar på en kareokebar där jag varit en gång tidigare sen gick vi vidare till en club som heter South Pacific. Väldigt mysig och bra club med bra musik och härligt folk. På lördagen var det Brick Lanes music festival som stod på schemat. Jag, Caroline, Matilda och Sopihe for dit vid tretiden och började med att äta en supergod hamburgare. Sedan gick vi runt och kollade i en musikaffär och lite sånt innan vi gick till nästa chillplace där vi tog oss en drink. Där mötte vi upp Ewa och Sofia som lockade dit några mer människor som vi gick med till Allstar. Haha hör ni Lulebor det finns en allstar-club här också! Dock var det ganska fullt där så vi gick vidare till ett place som var väldigt trevligt innan jag, Caroline och Hanna gav oss iväg på Aussie houseparty hos Matildas kompis Matildas pojkvän =) KULKUL!! Kvällen avslutades med en stoooor macka på subway. Jag visste inte vad majs hette på engelska så jag sa: i want the yellowthings and a waterflask. Alla garvade åt mig inklusive mig själv!

På söndagen åkte jag, Hanna och Matilda till Ikea i croydon. Trevligt, trevligt. Kan ju inte säga att jag köpte så myckte men en ram som jag ska rita något till eller ta några bra bilder att ha i den=)

I veckan har det inte hänt så mycket mer än att jag skaffat gymkort och gått på Dirty Dancing Mucial. Gymmet är asbra: Maskiner, fria vikter, massor av pass att gå på, pool, jaccuzzi, bastu och ångbastu! Hur sweeet som helst, satt och bubblade efter avslutat träningspass idag, nice! Sen Dirty Dancing var jätte bra. Dem hade lite dålig inlevelse ibland vilket drog ner den lite men älskar Dirty Dancing och sångerna som är med i filmen så det gjorde inte allt för mycket! Det var hur som helst väldigt kul att gå på något sådant, den var riktigt bra gjord. Det väller bara fram kulisser, och allt var jättetimat och bra i alla byten av saker, kläder och miljöer! Man förstod precis vart dem befann sig!


Det får duga för denna gång, jag lovar att skriva lite oftare!


Saknar er där hemma, kommer hem den 27okt-1nov! Pusss<3
/Linn

A wednesday in London

Idag efter mitt första arbetspass funderade jag på vad dagen skulle ha att erbjuda. Hade glömt bort att jag på onsdagar inte börjar kvällspasser förrän kvart i fem. Vad ska jag göra då hela dagen tänkte jag? Smsade Hanna och hörde vad hon föreslog. Jag fick ett samtal tillbaka och förslaget att jag skulle åka och hälsa på henne på jobbet och sedan gå på The British Museum. Det tyckte jag lät som en bra idé så jag satte mig på bussen mot Euston! Museum är inte så mycket för mig men jag fick iaf en trevlig pratstund med Hanna=) Efter en sväng på museumet så gick jag vidare till Oxford Street och köpte en ny telefon och åt en god lunch på Starbucks Coffee bestående av en grillad steak and cheese toast och en hasselnöts-varmchoklad! =) Sedan kände jag mig nöjd och tog bussen tillbaka hem och höll på att somna. Nu tänker jag ta en powernap innan jag börjar kvällspasset!

Lite bilder från dagen:








RSS 2.0