Helt otroligt alltså!

Skolan är i gång och allt börjar i oroligt snabb takt...I morgon ska vi prova studentmössor! Kan inte fatta att det redan är våran ur att ta studenten. Fy fan vad härligt när vi står där med vita klänningar och mössan på skallen och skriker : För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten...fy fan vad vi är bra! Det kommer kännas helt jävla underbart att veta att man tagit sig igenom 12 år i skolan. Nu är det bara kämpa på hela året och strida in i det sista. För efter det här året kan vi ta det lugnt ett tag. Men på ett sätt är det lite skrämmande faktiskt. Ja menar skolan har ju varit det självklara att gå till år efter år i 12 år. Efter det här året ska vi ta klivet ut i den vida världen och där vet man aldrig vad som väntar...Men en sak vet jag som väntar nu redan på fredag. Närmare bestämt Turkiet! Vi det här laget om en vecka befinner sig jag, Ida och Palle i Alanya och är redo för att parta loss :D
    Nu ska jag bara kurera mig lite så jag blir av med den förbaskade förklyningen någon gång!!!

Vilken sommar!

Det känns lite hemskt att säga det men sommaren är snart över...Skolan sätter i gång om en vecka. Men jag kan inte säga att jag tycker det är helt jävla piss som många andra tycker, för då skulle jag ljuga. Jag känner mig ganska redo att börja ett nytt skol år. Det är ju trots allt inte vilket skolår som helst, det är nämligen sista jävla året på gymnasiet! Jag kan inte fatta hur tiden bara kan rulla iväg så där fort?! Sommaren har bara rusat förbi, jag har ju dock jobbat i nio veckor så kanske inte är så konstigt. På tal om jobbet så tycker jag det är jävligt skönt att ha jobbat färdigt men kommer ändå sakna jobbarpolarna! Vi har haft så jävla kul den här sommaren så det har inte alls varit tungt att gå till jobbet fem dagar i veckan i nio veckor;) Det här har nog varit den roligaste sommaren på länge må jag säga! Trodde inte jag skulle kunna säga så eftersom att jag hade nio veckors arbete framför mig men har hunnit med nog mycket saker på fritiden iaf så jag ska inte klaga:)


Rix Fm Festival 2009

Jag var verkligen sjukt taggad inför kvällen eftersom vi skulle få sluta sju så vi skulle hinna in till stan på rixfm festival. Jag hade längtat att få se min favorit bland hitlåtarna på rixfm. Nämligen Erik Hassle! Men vad tror ni händer? Grabben har ställt in för att han skulle till London på spelning dagen efter eller något i den  stilen. Jag som hade sett fram emot att se honom hela tiden:( Nog för att det var många andra bra artister att se men det var han jag åkte dit för att se och få ett foto på!

                


                




                


              

RSS 2.0