To loong ago, i know.

Jag vet att jag är dålig på att skriva. Från stunden jag kom hem till sverige har jag inte orkat sätta mig ner och skriva några rader om vad som händer. Livet rullar väl på i ganska vanligt takt förutom att jag nu för första gången är arbetslös:O Jag måste erkänna att jag redan nu är lite rastlös. Vet som inte vad jag ska göra. Kan inte njuta av att jag har ledigt eftersom att jag inte får några pengar i slutet utav månaden, men heller får jag ingenting gjort. Se bara nu..Sitter här och skriver istället för att vara ute och söka jobb. Jag har iaf lyckas göra ett telefonsamtal till min chef på hugosons och jag har jobb från början av novermeber iaf. NOVEMBER är evigheter bort!! Men ska förmodligen på en intervju imorgon så får se vad det ger. Sedan KANSKE jag har jobb under october månad hos mamma på hennes jobb men ingenting är bestämt än.

Under den senaste veckan har jag iaf försökt koppla bort att jag faktiskt är arbteslös. Kom hem i tisdags efter en veckas resande runt i södra sverige. Jag började resan med mamma i stockholm från måndag till tisdag. Sedan besökte jag Hanna och Anton ute i upplands väsby för övernattning till onsdag. Onsdagen tillbringade jag med min familj jag jobbat hos i London, hur roligt som helst. Barnen var helt vilda och uppselta över att se mig. Saknar dem små liven otroligt mycket! På kvällen tog jag tåget till Norrköping och sov hos Sofie. Hade en trevlig kväll innan det var läggdags. På torsdag morgon tog jag mitt pick och pack och knallade hem till Johanna som nuförtiden är bosatt i Norrköping. När hon drog iväg till skolan mötte jag upp Sofie igen och gick runt på stan med henne tills vi skildes åt utanför frisören där jag till min stora besvikelse blev klippt av en tjej som inte verkade lyssna på vad jag sa. Nåja, bara vänta på att det ska växa ut och klippa om det här hemma =)

På fredag förmiddag tog jag tåget mot göteborg där Hanna mötte mig på centralstationen. Efter att ha ätit lite mat och tagit det lugnt tog vi pendeln tillbaka in till Göteborg och gick på Liseberg. Hade fantastiskt roligt! Resten av helgen spenderades med shopping i Kungsbacka och en tripp ut i göteborgs skärgård. Filmmys istället för utgång på kvällarna blev det också, otroligt skönt!

Tack alla ni som gjorde min resa, hade en underbar resa!






RSS 2.0