FULLT ÖS!

Ja jävlar vad jag hade kul igår. Jag och Anton anlände till Gabbi vid sjutiden där vi tog vårat första glas starkt. Efter ett tag kom Mört och då for vi vidare till stan och tittade in hos Palle ett tag innan vi skulle börja gå till bussen. Partyt var i full gång och bussresan till Piteå gick ovanligt fort. Väl i Piteå knallade vi till entrén och betalade in oss sedan gick vi direkt och kollade på Dead By April där vi träffade Heidi, Emelie, Linn och Malin. Efter det var det dans i partytältet tills det började kurra i våra magar! Det var ritkigt gott med pizza för en gångs skull. Lite senare träffade vi även på Martin, Tobias, GG och några andra innan vi begav oss mot babylonscenen igen för att se Melody Club! Jag måste säga att det var roligaste utekvällen på länge:D

Its gone

Igår fick jag nog av mitt löshår. Många slingor hade lostnat och det såg bara risigt ut så jag bestämde mig att ta ut det. Det var inte det lättaste. Många av turkietslingorna satt hårt. Det är ju typiskt att när man väl vill ha ut dem så sitter dem som berg men när jag vill att de ska sitta där så faller dem på heltid. När jag väl fått bort alla återstod knapp något av mitt egna hår. Fy fann vad tunnt det har blivit:( Mycket for med slingorna och sedan när jag kammade igenom håret lostnade en stor tuss:S Aja, inget att göra åt. Men vill nog inte sätta i nytt det första jag gör för då lär jag inte ha något hår kvar:..


Nattlöpning!

Igår när jag satt på rast på jobbet fick jag för mig att jag skulle fara och springa efter jag hade slutat. Vilket är 23.00. Jag vågade inte springa själv så ville få någon med mig. Anton ställde upp trots att han skulle upp tidigt för att han började 7 dagen därpå. Väl uppe på ormberget var jag väldigt taggad och vi sprang 5,4 km. Efteråt blev det dusch och mat innan sängdags, vilket blev vid halv två kanske. Hur härligt som helst! Det kommer jag lätt göra om. Det är så varmt att springa på dagen så då är det perfekt att springa på natten när man jobbar sent! Det kommer bli lite svårare att göra det nu till veckan då jag jobbar förmiddag och vill gå och lägga mig tidigt.


OTH-mys

Snart anländer min bästa polare Linn. Skulle tippa på att hon klilver in genom dörren om några minuter bara. Vi ska käka något gott och sen se lite efterlängtade OTH-avsnitt. För er som inte vet vad OTH är så kan jag ju tala om att det är en serie som egentligen heter One Tree Hill. Avsnitten vi ska se har funnits länge men vi är dåliga på att ta oss tid att se dom. Men eftersom det har varit bra väder större delen av sommaren så kan man ju inte sitta inne och se tv.
     Jag hoppas att Mamma och dom kommer snart, jag börjar bli riktigt hungrig. Har jobbat hela dag så känner mig lite halvslut. Ikväll ska jag ligga 20 min på spikmattan sedan läsa och ta en bastu eller ett bad. Längtar*


Tjingaling, tjingalo:)

Utpumpad och slut

Dagen börjar dra sig mot sitt slut och jag känner hur tröttheten kryper sig fram när man sätter sig ner. Efter att ha klivit upp tjugo över fyra, jobbat i åtta timmar, varit på stan och vandrat runt, bakat och städat lite så känner jag mig riktigt slut. Jag kommer iaf sova riktigt gott i natt och jag ser verkligen fram emot att få krypa ner i min sköna säng. Vilket kommer bli på en timme eller nå så jag orkar kliva upp imorgon. Längtar redan till frukosten! Jag älskar verkligen att äta frukost. Lätt typ bästa målet på dagen bara man har tid att göra i ordning en stor brakfrukost:D
   

Film och Ben and Jerry

Just i detta ögonblick känner jag friden av att vara ensam. Ingen är hemma. Allt är tyst och stilla. En bra film och lite glass lättade upp stämningen totalt.
      Mr and Mrs Smith var en riktigt bra film må jag säga. Jag har sett den en gång förut men då var jag på silja line och mådde inget vidare. Åksjuk och trött och jag skulle se bio. Jag insåg nu att jag inte kom ihåg ett dugg av den filmen så jag är nöjd över valet.

Nu hade jag tänkte byta tillbaka till soffan och se Heartbreakers!


Hurtful

                      


You don't know what you got till you're missing it a lot
                       I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

Time of my life

Länge har jag vetat men inte vågat inse vad som står framför mig. Många svåra beslut har legat och skavt en längre tid. Nu är de äntligen fattade man det var mycket tyngre än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Jag har aldrig varit så ledsen, aldrig sett en annan person så ledsen. Tillsammans gick vi igenom den mörka tiden men efter den långa tunneln av svarta väggar orkade jag inte längre. Förlåt. Jag vet att jag inte ska be om ursäkt för mina känslor men jag hatar att göra folk besvikna och sårade. Det är bara att inse att man ibland måste göra det för att inte må dåligt själv. Du är en människa, du förtjänar att må bra och vara lycklig. Det behöver inte vara någon annan person som gör dig olycklig, det kan vara du själv när du upptäcker att du inte lever det liv du vill leva. Jag insåg. Jag förstod att jag inte kunde fortsätta. Men varför kan man inte inse sånt innan det har gått för långt. Att skiljas från en person man tycker så mycket om är svårt, men att leva tillsammans skulle ha varit ännu svårare. Det här var det enda jag kunde göra, det hoppas jag att du förstår en dag. Ha det bra och ta hand om dig!


                              

RSS 2.0