Twilight!

Jag och Anton var och såg twilight på bio i går och den var sjukt bra. Dock inte lika bra som boken men det är dem ju aldirg så;) Innan bion var vi på heros och åt ostgratinerad pasta med currykyckling, gott! Sedan var vi mätta så behövde inga tillbehör på bion:)

                   

Kan inte fatta hur snabbt tiden går egentligen. För en vecka sedan åkte jag och Anton till stockholm och vid den här tiden satt vi hos hans farbror och väntade på att åka med bussen tillbaka till stan för att käka på pizza hut:D Veckan har bara sprungit förbi alltså.

Sthlmresan: Fredag- Ankomst till stan ca 9.00. Vi gick till vetekatten och åt en dyrast frukosten jag någonsin ätit. En stor kopp choklad med en ost och skinkmacka plus en biskvi för 94:- helt sjukt men det var ett mysigt ställe! Efter dyrfrukosten gick vi på stan och shoppade julisar och käkade lunch i kungshallen på en taco bar. Vid 4, halv 5 tiden tog vi tunnelbanan/bussen till Antons farbror där vi skulle bo under helgen. Där lämnade vi våra saker och pratade lite med Björn och hans fru innan vi for tillbaka till stan och käkade middag.
   
                        
 
                                      
      
                     

Lördag- Vi gick på stan hela dagen. Vi åt lunch på en lite restaurang när vi var påväg till gamla stan, lasange åt jag och Anton tog nog, hmm...en pasta bolognese tror jag. Sedan blev det middag på restaurang Longhorn där vi slog till på dyrmiddag. Först en fördrink, sedan förrät, varmrätt och öl/vin/cider till dricka. Efteråt var vi rätt så trötta så vi for till Björn och sussade sött:)

                                              

                                           

Söndag-Sovmorgon!! Sedan stan och arlanda. Gissa vem vi såg där? Jo, Loulou från idol:D haha. Planet skulle gå 21.25 men blev försenat till 22.45 och vi lyfte typ vid 23.15 och var 12 min från att landa i Luleå då de säger att vi inte kan landa pga för mycket snö och blåst. Vårat plan skulle bara mellanlanda i Luleå och sedan åka vidare till Kiruna så vi fortsatte direkt upp dit. Vi fick åka buss ner till Luleå, kom hem vid 7.00. Jag och Anton for bara hem med väskan och sedan tillbaka till skolan. Har varit något trött resten avveckan efter det;)

                            

                                            

                      


               Helt kort och gott så hade vi en riktigt rolig och trevlig resa med ett litet äventyr på slutet;)


                   
           
                                                                   Älskar dig Anton!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0