Härliga dagar

Jaha då har min underbara familj också varit i London. Hade en underbart rolig och trevlig tid med dem i 5dagar innan dem i torsdags morgon började deras resa tillbaka till Sverige och Luleå. Men vi hann då med mycket utan någon stress. Första hela dagen dem var här for vi till liverpoolstreet och gick till den trevligaste delen av London enligt min smak-Brick Lane. Där vandrade vi runt på marknaderna och kollade även in den stora musikaffären som har lite OTH-atmosfär. Vi åt en riktigt god lunch bestående av ett stort bröd med en stek och sallad i! Efter en del vandrande blev vi less och tog bussen till Sainsbury´s för att handla lite mat för veckan. Väl hemma gjorde vi pastalåda med kyckling, bacon och café de paris-sås. Riktigt mumsigt! Jessica var extremt sugen på att spela basket så vi knallade iväg till närmaste/bästa basketplanen som ligger i Sunray gardens när vi smält maten.

Dag nr 2 bestod av mycket mer vandring än den första. Vi gick runt och såg på de flesta turistsaker man vill ha sett när man är i London. Dvs vi begav oss mot de centrala delarna. Hoppade av bussen vid Waterloo station och gick efter south bank förbi London Eye, över westminister bridge och såg Big Ben, in mot Trafalgar Square förbi parlament square och vidare upp mot piccadilly circus, leicester square, covent garden. Vi åt lunch på pizza express i China town. Dyrt men riktigt god pizza! Då vi kommit till Aldwych stoppade vi för en öl innan vi sedan åkte med bussen hem.

Dag nr 3 bjöd på det efterlängtade besöket på Madame Tussauds! Hade en jättetrevlig dag och trots att det var mycket folk så var det inte så irriterande och påfrästande. Var väldigt nöjd med besöket och det var helt klart värt pengarna! 4D-filmen var riktigt frän=) Efter att ha vandrat efter hela Oxford street och ner till Piccadilly circus med ett gäng gnällande och hungriga människor så fick vi iaf i oss mat på en restaurang i Soho som jag tycker har jättegod mat. Efter att sedan konstaterat att Mamma Mia-musikalen var alldeles för dyr for vi med bussen hem och lämnade våra saker innan vi gick till Ruskin Park för lite picknick. Kvällen slutade med bio för mig och Jessicas del medan mamma och Anders gick till en pub och tog några öl.

Då har vi kommit till den fjärde och sista dagen innan familjen skulle åka hem. Vi kände inte för att fara någon längre sträcka eftersom att det var ännu en dag av sol och hetta. Vi for bara till East Dulwich och gick efter Lordchip Lane innan vi vandrade vidare till Dulwich Park där vi åt lunch och pustade ut. Både jag och Jessica var totalt utmattade och somnade skönt på gräset. Väl hemma igen så tog vi det bara lugnt och gjorde mat bestående av hasselbackspotatis, wockade grönsaker och kryddiga biffar! Det blev en lugn kväll med film och mys.

Tack Familjen för riktigt roliga dagar här i London!=)










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0